ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גואה עם ילדים

פורום אסיה-המזרח הרחוק
    2
    5
    3524
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • inspire
      inspire נערך לאחרונה על ידי

אנחנו בגישושים ראשוניים לקראת אפשרות נסיעה לגואה בסוף ינואר. אנו משפחה עם ילדים, מתכננים נסיעה ל3-4 שבועות. חשבנו על שבוע בארמבול, שבוע בפלולים, והשאלה היא מה עושים בשבוע - שבועיים הנותרים. האם האמפי שווה את הנסיעה הארוכה? אוטובוס או רכבת לשם - רלוונטי עם ילדים? הבנו שזה או אוטובוס לילה או רכבת בשעות היום (אנחנו כמובן בעד נסיעות בלילה). ואם לא האמפי, מה אפשר לראות והיכן ניתן לטייל באיזור גואה? רעיונות יתקבלו בברכה. תודה ושבת שלום.
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • .galit.
        .galit. נערך לאחרונה על ידי

גואה עם ילדים
        לא ציינתם בני כמה הילדים. תינוקות? פעוטות? ילדים בבית ספר יסודי?
        בכל מקרה, במונחים של הודו, הנסיעה מארמבול להאמפי היא לא ארוכה. גם במונחים של נוחות, אפשר לקחת אוטובוס לילה (עם דרגשי שינה) מגואה להאמפי, ככה שלא מרגישים את אורך הנסיעה יותר מדי (ולטעמי, נוח יותר לנסוע עשר שעות בלילה מאשר ארבע במהלך היום). אם אתם חושבים על נסיעה כזו, תשתדלו לקבל מושבים יחסית קדמיים כי הם נוחים יותר. אם אתם חושבים על האמפי, שווה לבדוק בגואה את האפשרות של מונית.

האמפי מאד מיוחדת ושונה בתכלית מגואה. אפשר לשבת שם שבוע בכיף, ולהסתובב באזור בנינוחות ברגל, בעזרת טוקטוק או עם אופניים. הכפר רגוע ושליו ולמעט הפסקות חשמל מדי לילה (שאפשר בדרך כלל להתכונן אליהן) מדובר במקום מאד סימפטי ונעים. בעקרון נראה לי שהודו היא לא יעד קלאסי לילדים, אבל דווקא השילוב של גואה והאמפי נראה לי מוצלח בהקשר הזה.

אגב, כשהייתי שם בנובמבר האחרון, שמעתי הרבה אזהרות בעניין המים וזה המקום היחיד בהודו שצחצחתי שיניים עם מים מבקבוק ולא מהברז. לא משהו קריטי, אבל עניין שכדאי לזכור כשמגיעים).
        • האמפי
        • גואה
        • inspire

גואה עם ילדים
          קודם כל תודה גלית על התשובה המהירה והמפורטת. אנחנו עם 4 ילדים. בגילאי 12, 10, 5 ,3 אך זה לא מבהיל כמו שזה נשמע... הילדים מורגלים לטיולים בארץ ובחו"ל והם ילדים נוחים וזורמים. באוגוסט האחרון נסענו לחודש לויאטנם ותאילנד, תאילנד כמובן מאד מערבית ונוחה לטיול עם ילדים, אך גם בויאטנם היה נפלא, ולא חשנו בקשיים, וזה כלל רכבת לילה מהנוי לסאפה ובחזרה ושאר נסיעות וטיולים רגליים. בעקרון אני קצת חוששת מהודו, באופן אישי אני מעדיפה שבועיים בלאוס ולקנח שבוע - שבוע וחצי באיים בתאילנד - זה נשמע לי ללכת על בטוח, אך בעלי ממש בעניין של הודו, על כן הבירורים...
          • .galit.
            .galit. נערך לאחרונה על ידי

גואה עם ילדים
            האמת? אני עם בעלך. גם גואה וגם האמפי הרבה פחות סואנות ומלחיצות מאזורים אחרים בהודו. גואה בכלל יחסית מערבית ומודרנית בגלל השילוב של אזור מתוייר עם העובדה שמדובר במדינה נוצרית. בנוסף לכך, מדובר בחווית טיול שונה מזו של דרום מזרח אסיה גם מבחינת הנופים וגם מבחינה תרבותית.

בעניין האמפי, ביחס לגילאי הילדים היא אפילו רק נראית לי כמו החלטה טובה יותר - אתם שניים, אז תוכלו מדי פעם להתפצל - הגדולים יוכלו ללכת איתך למקדש הקופים, לנסוע לאגם או לשכור אופניים, והקטנים יוכלו להשאר איתו ולשוטט בכפר (או להפך).
            • inspire

גואה עם ילדים
              תודה רבה. עזרת לנו מאד!
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון