איי אנדמן בספטמבר
-
היי
אני חושבת לנסוע לכל חודש סטפמבר לאיי אנדמן
מישהו היה בחודש הזה באנדמן ויכול להגיד איך מזג האויר אז?
האם זה בלתי אפשרי והגשמים הורסים את החוויה ועדיף לוותר?
או שלא נורא?
תודה!! -
איי אנדמן בספטמברהייתי בספטמבר האחרון, כל ספטמבר.
אני לא אשקר ואומר שלא היה גשם כלל, אבל בסך הכל, היה דיי מושלם.
גם כשיש גשם, לפעמים ממש כיף להכנס לים. וכן, היו גם המון ימי שמש.
אז לא, מזג אוויר זה לא מדע מדוייק, בייחוד לא שם, אבל לי הייתה חוויה מאוד מוצלחת באנדמן בספטמבר האחרון. -
בבקשה עזרה מי שהיה! איי אנדמן בספטמבר??תודה רבה!!
ואיך מבחינת התיירות שם?
הכוונה אם לא הכל שומם ומת מהבחינה הזאת ואפשר למצוא מקומות לישון ומסעדות וכו'
-
איי אנדמן בספטמברהייתי גם בספטמבר
היו גשמים אבל זה לא הפריע להסתובב ולהכנס לים (בכל זאת עדיין חם)
מכוון שאתה נוסע לחודש שלם זה לא בעיה, יהיו לך ימים גשומים יותר וגשומים פחות.
הגשם הפריע לנו בעיקר עם האופנועים -יש יותר בוץ ואז נטייה גדולה יותר להחליק. ובמידה והגשם מלווה ברוח חזקה צריך להזהר מהקוקוסים שנופלים מהעצים. (לא ללכת מתחת לעצים!)
-
איי אנדמן בספטמברבספטמבר תמצאי מקומות לינה ומסעדות
זו אומנם התחלת העונה אבל כבר יש תיירים והמקום פעיל. -
איי אנדמן בספטמברתודה!
בקשר לגשמים....אתם יודעים אם זה בסגנון של תאילנד שהבנתי שיורד גשם לפרק זמן קצר (חצי שעה ובמקסימום שעתיים) ואח"כ שוב חם ושמשי?
שזה הבנתי בכלל לא מפריע
(אני מנסה להשוות למרכז אמריקה שהייתי מחוץ לעונה, בספטמבר- אוקטובר והגשם כן הפריע במיוחד בחופי מקסיקו)
-
איי אנדמן בספטמבריצא לי להיות בתקופת המונסונים בתאילנד ובהודו
להערכתי הגשמים בהודו נמשכים זמן רב יותר. לא שעה וחצי כמו בתאילנד, אלא ממש כל אחה"צ בפרקים. אבל שוב יש ימים ויש ימים. ועדיין עם מעיל גשם זה לא הפריע לטייל.
בכל מקרה אם זה כל כך מטריד אותך, למה לא לדחות לאוקטובר את הנסיעה? -
איי אנדמן בספטמבראוקי תודה.. זה לא כל כך מעודד אבל נראה מה אני אעשה כבר...
הלוואי ויכלתי.. אני נוסעת על חשבון תקופת החגים אז אני יכולה לקחת חופש כזה ארוך...
-
איי אנדמן בספטמברבכל מקרה גם עם הגשמים מאוד נהנתי והייתי חוזרת על החוויה הזו עוד פעם גם בספטמבר. כך גם אורי כתב.
אז אין ממה להתבאס.
-
איי אנדמן בספטמברלא הייתי באנדמן בספטמבר, אבל אני רוצה להעיר משהו (שאולי קצת יבעס) - לטייל בתקופה הגשומה זה לא כמו לשבת בעיירת חוף (או אי, לצורך העניין) בתקופה הגשומה. רוצה לומר, אם במנאלי או צ'אמבה היה חצי יום גשם, כשהוא נגמר אפשר היה לצאת לטייל ואם קצת קריר, לובשים סווטצ'רט. אם את על החוף וקריר, זה לא נעים גם אם הגשם נגמר (כמו שקרה לי בקוסטה ריקה ובקובה, למשל). מעבר לכך, אתרי צלילה ושנירקול יכולים להיות מוצלחים פחות גם יום יומיים אחרי שהגשם נגמר.
אבל אני אומרת שוב - לא הייתי באיים בספטמבר, אז זו הערה כללית ולא מעבר לכך. -
איי אנדמן בספטמבראבל למרות הגשם לא קריר כמו במנאלי או דרמסאלה, עדיין חם. הסתובבנו עם בגדי ים כל היום.
לגבי צלילה - לא יודעת, לא עשיתי. -
איי אנדמן בספטמבראני מבינה אותך, זה קרה לי אותו דבר במקסיקו ובליז
אבל בגלל זה שאלתי איך באנדמן כי ואולי זה אחרת (וזה אחרת לפי מה שאני מבינה)
מצד שני דווקא אתרי הצלילות לא נפגעו והיה אחלה (אפילו ירד גשם בעת הצלילה)
בסופו של דבר אני חושבת שזה הרבה ענין של מזל גם (לידיד שלי אחלה מזג אויר במרכז אמריקה בדיוק בתאריכים שהייתי שנה לפני) -
איי אנדמן בספטמברהיי, חשוב להדגיש שאנדמן זה אומנם הודו,
אבל גיאוגרפית זה ממש ממש האיים של תאילנד.
לגבי צלילות באנדמן- אני צללתי בנובמבר האחרון, אולי בספטמבר למרות הגשמים יהיה סבבה על החוף, אבל אני ממליץ להימנע מצלילה, הזהירו אותי שבנובמבר עדיין הראות גרועה ולא כל כך הקשבתי וחבל, הצלילות יקרות ולא טובות בכלל כשאין ראות.
-
איי אנדמן בספטמבראני יודעת שזה לא כל כך קשור למה שאתם מדברים עליו..... אבל אם כבר העליתם את נושא הצלילות יש למישהו מושג כמה עולה צלילה באנדמן? ואם לוקחים הרבה צלילות כמה? -
איי אנדמן בספטמברבדצמבר האחרון המחיר היה 10,000 רופי לשש צלילות (שלושה ימי צלילה) ו3,500 רופי ליום צלילה (שתי צלילות). אלו פחות או יותר המחירים במועדונים השונים. נדמה לי שמצאתי מועדון אחד שהציע מחיר נמוך יותר, ולא צללתי דרכם כי הם נראו לי לא מקצועיים מספיק.
ממליצה על מועדון "אנדמן בובלס". הם יושבים בחוף 5 והייתי מאד מרוצה מהם. -
איי אנדמן בספטמברואיך היה בנובמבר מבחינת מזג האויר?
כי זה גם אמור להיות חודש גשום
(לפי מה שהבנתי 2 תקופות גשומות- יוני עד אמצע ספטמבר ונובמבר-דצמבר) -
איי אנדמן בספטמברובסוף ספטמבר הצלילות טובות? שווה להשקיע את הכסף? -
איי אנדמן בספטמברנובמבר אמור להיות חודש גשום? מוזר, חשבתי שנובמבר-ינואר הם שיא העונה.
בכל מקרה, הגעתי לאיים בעשרים לחודש ועזבתי בשישי לדצמבר ומזג האוויר היה מושלם למעט שני לילות עם פרקי גשם קצרים אבל חזקים (שכמובן לא הפריעו, כי היה אמצע הלילה) ואולי גם יום אחד של טפטוף, אבל אני לא בטוחה. כמה ימים אחרי שעזבתי היה שם גשם חזק מאד שהשבית את האי למשך אחר צהרים שלם. כלומר זה לא מדע מדוייק, אבל בהחלט הייתי נוסעת שוב בתקופה הזו. -
איי אנדמן בספטמברבנוגע לנובמבר זה מה שקראתי בכמה אתרים שמצאתי באנגלית
נובמבר עד אמצע דצמבר אמור להיות גשום (כנראה במידה מופחתת)
בכל מקרה זה ממש עניין של מזל גם ככה מזג האויר בכל העולם השתגע
ותמונות ממש יפות!