אפריקה 5/9/19
-
שלום לכולם!
יש לי חלון נדיר של שבועיים בערך מה5/9/19 שאני יכולה לקחת בהם חופש מהעבודה( אין סיכוי שיהיה לי צ'אנס כזה עד שנה הבאה, עובדת בעבודה תובענית).
אשמח להצעות לאן מתאים/שווה לבקר באפריקה בתאריכים הללו, (שמעתי שדרום אפריקה מומלצת).
ומה יש לכל מקום להציע.
תודה מראש:)
מעין
-
תתחילי מחיסונים. חלקם יכולים להמשך כמה חודשים להשלמה.פני למרפאת מטיילים, עדיף בבית חולים, קבלי המלצות.
בדרום אפריקה יחסית קל וזול לטייל. במזרח אפריקה גובים על כניסה לפארקים לאומיים מחירי עתק, בדרום אפריקה הרבה פחות.
יש שם טיסות כמעט מכל מקום לכל מקום, חשוב בטיול קצרצר כמו שאת מתכננת.
לחליפין, בזמביה או בזימבאבווה – מפלי ויקטוריה על הגבול ביניהם (הגישה לצפיה במפלים בעיקר מזימבאבווה).
בקרבת המפלים אפשר לשוט על הזמבזי ולראות הרבה בעלי חיים וכן לצאת לספארי יבשתי.
כדי לטייל בפארקים לאומיים, בדקי והזמיני כמה שיותר מהר.
-
שלום לכולם!
יש לי חלון נדיר של שבועיים בערך מה5/9/19 שאני יכולה לקחת בהם חופש מהעבודה( אין סיכוי שיהיה לי צ'אנס כזה עד שנה הבאה, עובדת בעבודה תובענית).
אשמח להצעות לאן מתאים/שווה לבקר באפריקה בתאריכים הללו, (שמעתי שדרום אפריקה מומלצת).
ומה יש לכל מקום להציע.
תודה מראש:)
מעין
דרום אפריקה גדולה בשטחה פי 60 ממדינת ישראל. יש בה אפשרויות רבות לפעילויות במחירים "מצחיקים", ראנד דרום אפריקאי אחד שווה 24 אגורות שלנו ! . אפשר לצאת טיול ספארי 4×4 מ-3 ימים ועד 5 ימים בפארק קרוגר או בשילוב עם שמורה פרטית. הנוסע העצמאי ימצא מרחב לתכנון מסלול על פי רצונו, בנהיגה עצמית או בטיול מודרך. טיול בדרום אפריקה הוא חוויה שכולם ידברו בה שנים ויזכרו בחוויות, כמו טיול בנתיב הגנים, עליה להר השולחן או מבחר הטיולים בקייפטאון. יוהנסבורג היא המרכז של דרום אפריקה וממנה יוצאים טיולי יום וטיולים ארוכים יותר. רוצים יותר פרטים ? לחצו כאן.