הכנסת תבלינים לארה"ב
-
הכלבים לא מחפשים רק סמים הם מחפשים גם אוכלחשבתי שאמרת שתפקיד הכלבים הוא לחפש סמים בלבד.
בכל מקרה אין טעם בהתנגחות הזו, כל אחד ונסיונו הוא. -
לחזור לשאלה המקוריתהשאלה היתה האם כדאי לקחת תבלינים מהארץ ?
ודעתי היא שלא, משום רשויות החוק, ומשום שבארה"ב ניתן להשיג תבלינים ולא כדאי להתחיל להסביר לרשויות החוק גם אם יש רשימות מה מותר ומה אסור.
עצם המגע איתם מיותר לחלוטין, אם ניתן להימנע מכך.
-
לחזור לשאלה המקוריתהמחשבה מאחורי לקיחת תבלינים זה למנוע את ההתרוצצות ההתחלתית בחיפוש אחריהם. שהיתי בעבר בצפון אמריקה ואין מה לעשות לדברים שמביאים מהארץ תמיד יש איכשהו טעם טעים יותר
-
ואחרי זה אתה קורא לי עקשן ...אותם תבלינים ש tuli_sh רוצה לקחת אינם מוצרים של עלית או אוסם שאותם קל מאד להשיג בארה"ב בימינו.
אני לא מבין למה אתה מתעקש להסביר את "ההסתבכות עם רשויות החוק". המפגש עם המכס הוא בלתי נמנע בכניסה לארה"ב וכאמור לעיל, זה לא יוצא דופן שאדם רוצה להכניס דברים לארה"ב שהוא צריך להצהיר עליהם.
-
ואחרי זה אתה קורא לי עקשן ...אופיר צודק, אני לא מחפשת מלח-פלפל, אלא יותר בכיוון של בהרט, זרעי כמון ועד כל מיני תבלינים שהם יותר קשים להשגה.
וכמו שכתבתי אני לא אתחיל בשבוע הראשון שלי להתרוצץ ולחפש את החנויות שמוכרות אותם- כי אלו ממש לא תבלינים שאפשר להשיג בוולמארט.
-
הכנסת תבלינים לארה"בשלום
נכנסנו לפני כחודש לארה"ב עם כל סוגי התבלינים (ארוזים עצמאית בשקיות משולשות) לטיול של חודש
לא הייתה שום בעייה
טיול נעים
-
הכנסת תבלינים לארה"בתודה, הרגעת את סופית את חששותיי. -
אני שמח שהבהרת את הנקודה בקשר לכלב -
הצהרת עליהם או הברחת אותם? -
על מה להצהיר ? למה ממשיכים לשבור את הראש ?ולבלבל את כולם ? הנה מה שמותר, לפי אתר המכס של ארה"ב.
כתוב בפירוש שאפשר להביא תבלינים ארוזים, קפה, תה ועוד, בבקשה לקרוא ואז לעלות תהיות, אם עדיין יהיו כאלה:
-
על מה להצהיר ? למה ממשיכים לשבור את הראש ?על כל פריט אוכל, בין אם הוא ברשימה המותרת או לא חייבים להצהיר בטופס המכס - זה נועד לתת למוכס את הסמכות לקבוע מה מותר ומה לא.