ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קולומביה- איפה מסוכן?

פורום דרום אמריקה
    3
    7
    941
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם! רוצה לשאול את מי שיודע או יכול להמליץ לאיזה מקור מידע לפנות - מה הם איזורים מסוכנים בקולומביה שבן אדם זהיר לא היה מגיע לאותם מקומות? שאלה זו מאוד חשובה לי ולחברה שלי ! תודה לכולם ,ובמיוכד למי ענה ( יענה )!!!!!!!!!!!!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

קולומביה- איפה מסוכן?:Re
        האזור מסביב לפסטו בדרום המדינה (ליד הגבול עם אקוודור) הוא מסוכן. למען האמת, כמה שזה ישמע מפחיד, כל אזור מחוץ למסלול התיירים (קאלי - זונה קפטריה - מדיין - קרטחנה - סנטה מרתה ופארק טיירונה - סן גיל והאזור הצפוני לבוגוטה - בוגוטה עצמה) הוא אינו מומלץ לטיול
        • ידיד
          ידיד נערך לאחרונה על ידי

קולומביה - איפה ואיפה
          יש המון מקומות בטוחים והמון מקומות מסוכנים, המדינה ענקית וארגוני הגרילה מפוזרים בה. אין כמעט חבל ארץ בקולומביה שלא קיימים בו אזורי שליטת גרילה כלשהם. בנוסף יש הרבה אזורים שבטוח לעבור דרכם בכבישים הראשיים אבל לא בטוח לטייל בהם ממש (כגון אזור פאסטו בדרום).
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

קולומביה - איפה ואיפה:Re
            שלום ידיד! תודה על תגובה! האמת שעוד לא כל כך תיכננו את המסלול אך מה שבטוח ,זה שאנו לא עושות טיול טרמילאים ,אלא יותר טיולים בתוך ערים ובסביבתם... אם יש לך משהו להגיד על זה או להמליץ ,אני מודה מראש . תודה על כל תגובה!
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום יואב! תודה על תגובה על שאלתי! אני פשוט רוצה לוודא שהבנתי נכון כמה דברים: אני וחברה שלי מתכננות לא טיול טרמילאיים אלא בתוך ערים. אתה תיארת מסלול של ערים שהם בעצם לא מהווים סיכון להיתקע בגרילות ועוד? נכון ? תודה רובה על כל תשובה! אירינה
              • ידיד
                ידיד נערך לאחרונה על ידי

קולומביה - איפה ואיפה:Re
                אם תיהיו בערים העיקריות (בוגוטה, מדג`ין, קרטחנה, קאלי, סנטה מרתה) ובסביבתן הקרובה לא צריכה להיות לכן שום בעיה ביטחונית. חוץ מהאזור סביב קאלי (לכיוון דרום ומערב) שלא נחש בטוח. כמובן שבכל עיר ישנם אזורים מסוכנים, לגבי זה אתן יכולות פשוט לשאול אנשים כשמגיעים
                • hagaiver
                  hagaiver נערך לאחרונה על ידי

Just be careful evrywhere you go , it doesnt really metter Brasil ,Columbia , Venezuela , Guatemala . Dont miss Columbia , The best country in America Latina , with the best people and great views !!!
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון