האם מישהו התנסה בהזמנה דרך "המרכז למטייל תאילנד"?
-
אנחנו מעוניינים להזמין טיולים ומלונות לחופשתנו הקרובה בתאילנד ורציתי לשאול האם מישהו הזמין דרכם ויכול להמליץ עליהם? (לחיוב או לשלילה)
האם הזמנה דרכם בטוחה?
תודה מראש על העזרה,
נעמי
-
האם מישהו התנסה בהזמנה דרך "המרכז למטייל תאילנד"?ההזמנה דרכם בטוחה. אולם לא חייבים לתת בידם את תכנון כל הטיול, אלא רק אטרקציות או מלונות ספציפיים אשר תבחרו להזמין דרכם.
טיול מהנה
-
אכן כןנעמי שלום,
מדובר במשרד וותיק מאד ואמין ובעל תודעת שירות מצויינת.
תוכלו להזמין מהם גם טיולים, בתי מלון גסט האוסים וטיסות פנימיות.
מומלץ תמיד להשוות מחירים ולהחליט .
בהצלחה
נתי -
האם מישהו התנסה בהזמנה דרך "המרכז למטייל תאילנד"?היי נעמי,
אנו הזמנו דרכם גם טיול פרטי וגם אטרקציות שונות והיינו מרוצים בכל המקרים. גם במהלך הטיול הם היו זמינים בטלפון בכל עת ובאחד המקרים כשנתקלנו באיזושהי בעיה, הם מייד פתרו אותה בטלפון. -
האם מישהו התנסה בהזמנה דרך "המרכז למטייל תאילנד"?אנחנו הזמנו דרכם מלונות בפוקט וקוסמוי וטיסות פנים. המחירים היו טובים ובעיקר השירות האדיב והסבלני (של דיוויד)...
אנחנו החלפנו מועדי טיסות ושינינו את מס' הימים במלון מסויים - וקיבלנו שירות מעולה. מומלץ... -
האם מישהו התנסה בהזמנה דרך "המרכז למטייל תאילנד"?חברה אמינה מאוד! -
אפשר גם דרך מרטין להזמין הוא גם אמין מאוד ונותןאחלה שורת -
האם מישהו התנסה בהזמנה דרך "המרכז למטייל תאילנד"?לפני שנתיים כשהייתי בתאילנד ,הזמנתי דרכם את טיול הג'יפים בצפון(של רד בריק,מומלץ לכולם למי שלא מחפש את השכונה של טאנה)וגם את הטיסה לצפון(חברת ONE 2 GO , או משהו כזה,לא יודע אם עדיין קיימים)
הייתי ממליץ להזמין דרכם,שירות אדיב ביותר.
היה את הבחור עם הראסטות ,אם אני לא טועה קראו לו אורן ,עזר לי המון !! -
האם מישהו התנסה בהזמנה דרך "המרכז למטייל תאילנד"?תודה לכולם, הזמנתי ואני בטוחה שיהיה כייף.
נעמי -
האם מישהו התנסה בהזמנה דרך "המרכז למטייל תאילנד"?אנחנו הגענו אליהם בסוף אחרי שעברנו לא מעט סוכנים בלא מעט מקומות, פחות אהבנו, היה שם בעיקר בלאגן, כל שניה הגיע אלינו "סוכן" אחר, המלצה מכוונת למלונות מסויימים, בסופו של דבר הזמנו דרכם רק לילה אחד ואת שאר הלילות דרך האתר של אגודה. -
האמת...הייתי שם עם חברה שלי, מאוד לא אהבתי שהם ישר "סידרו" לנו תוכנית טיול, אפילו שרק נכנסו לשאול על מלון מסויים.
אמרו לנו מחיר מסוים ויצאנו, אחרי מספר ימים נכנסה רק חברה שלי כשרצינו לסגור לבסוף על המלון ואיזו הפתעה, הם לא זיהו אותה כשהיינו שם מספר ימים ליפני ואמרו לה מחיר שונה, גבוה יותר ממה שאמרו לנו ליפני זה.
אני לא יודע מה עם אנשים אחרים אני לא אוהב לקנות ככה...