ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

תכנון טיול לתאילנד

פורום תאילנד
    בנגקוק פוקט שייט ל 7 האיים מפוקט
    3
    10
    1185
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אני30
      אני30 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו משפחה של 5 (3 בנים בגילאים 18, 15 ו-13).

מתכננים לנסוע עוד שבועיים ל-16 יום. בגדול חשבנו להתחיל מפוקט, לחזור לבנגקוק ולהמשיך לוואה אין ובסוף להיות בבנגקוק 2-3 ימים.

אין לי מושג כמה ימים לתכנן בכל מקום ולאן להמשיך מפוקט וגם איך ממשיגכים – מזמינים נאמר 4 לילות בפוקט ואז עוברים לאי אחר ? כמה ימים כדאי להיות בוואה אין (אם בכלל) ואם לא כדאי אזה אחרי האיים ולפני בנגקוק לאן כדאי ?
      נוסיף שהילדים שלנו לא אוהבים הרבה מדי נסיעות ולכן מראש וויתרנו על הצפון בנסיעה זאת.

הם אוהבים בעיקר אטרקציות, פארקים מים, ספורט ימי וכיוב’ ונשלב גם טיולים (אני לא אוותר :))

אשמח מאוד לעזרתכם איך כדאי לחלק את הימים כי אני מרגישה אבודה בים המידע ובדעות שונות שיש על כל מקום…

תודה ויום נעים

72amalia תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • 72amalia
        72amalia @אני30 נערך לאחרונה על ידי

@אני30

אתם נוסעים עוד שבועיים עם ילדים ואין לכם תוכנית? מה שאומר שלא הזמנתם טיסות או מלון? וואהו ……. אתם ממש אמיצים (-:

שולחת לך גם הודעה בפרטי ….

קודם כל אם הילדים לא אוהבים כלכך נסיעות – אז בשביל מה לנסוע להואה הין? זו נסיעה ברכב (אין דרך אחרת) והואה הין קצת משעממת אם להיות אמיתיים… יש מקומות יותר מעניינים

שנית – אני מעריצה גדולה מאוד של פוקט – אחד המקומות האהובים עליי בתאילנד אבל החודשים האלו זו עונת המונסונים בתאילנד והאזור של פוקט יכול להיות בעייתי בתקופה הזו מבחינת מזג האוויר – זה לא אומא שאי אפשר ללכת אבל צריך לדעת מה יכול להיות וצריך לעשות תוכניות מגירה למקרה שיהיה מזג אוויר גשום.

אפשר לבלות שבוע, שבוע וחצי אפילו שבועיים באזור פוקט, קאו לאק וקראבי בשקט – יש המון מה לעשות ומה לראות ואז עוד כמה ימים בבנגקוק שגם בה יש הרבה מה לעשות – לא חושבת שצריך להתפזר עם עוד נסיעות

אני30 תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • אני30
          אני30 @72amalia נערך לאחרונה על ידי

@amalia72

הי, יש טיסות. חשבתי על הואה אין כי יש פארקי מים ונופים ונראה לי מבחינת האוכלוסיה שיש “מסננת” כי זה יותר יקר אבל אנחנו פתוחים להצעות .

אני ממש אשמח להכוונה

תודה לך

דוקטור דו ליטל 72amalia 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • דוקטור דו ליטל
            דוקטור דו ליטל @אני30 נערך לאחרונה על ידי

@אני30

כמה ימים יש לכם באמת? ה 16 יום כוללים את הטיסות מ/אל ישראל?

הזמן בכל מקום יגזר ממה שאתם רוצים לעשות בכל מקום.

אני מאוד לא ממליץ להכנס ולצאת פעמיים לבנגקוק, יש עלות כספית ניכרת (שאולי יש לכם) וזמן יקר מבוזבז – שאין לכם.

• אני30
              אני30 @דוקטור דו ליטל נערך לאחרונה על ידי

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

מגיעים לבנגקוק ב-17.07 ב-14:00.

טיסה חזרה ב-02.08 ב-24:10

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
              • דוקטור דו ליטל

@אני30

אם כך יש לכם 15 ימים בתאילנד, אם אתם רצים להתחיל מפוקט אתם צריכים ביום שאתם נוחתים טיסת המשך לפוקט.

אתם כנראה תגיעו לפוקט ב 17.7 בערב/לילה ולא יהיה לכם כוח לכלום חוץ מאולי ארוחת ערב ולהתמוטט למיטות.

כמובן שה 2.8 גם כן לא נחשב.

מבחינת מנהלות אני יכול להגיד לך רק ש:

א. אם אתה רוצה להתחיל מפוקט, מהנחיתה בבנגקוק קח טיסת המשך לפוקט ואני הייתי קובע מראש גם הסעה למלון.

ב. תשארו בבנגקוק את הימים האחרונים של הטיול (כמה שתחליטו) ומבנגקוק תקחו הסעה לשדה. אני בד”כ דואג לשריין את החדר במלון עד מאוחר.

וזוהי צריכה להיות הכניסה והיציאה שלכם לבנגקוק בכל הטיול.

ג. תצמצמו את המעברים בין היעדים למינימום. כל מעבר כזה הוא תאורטית לפחות חצי יום ובתכלס במיוחד עם משפחה ולבלתי מנוסים הוא לוקח יום. עוד יעד שדורש יומיים מעבר משמעו יומיים שבהם במקום ליהנות מתאילנד תהיו עסוקים במנהלות וטרמינלים. היעד צריך להיות ממש שווה את בזבוז היומיים האלו.

לגבי הטיול עצמו:

לדעתי פארקי מים הם טעות, במיוחד יעד שיבזבז לכם יומיים (או יום וחצי) נסיעות בשביל פארקי מים.

תאילנד היא מדינה מאוד מיוחדת, חופים מדהימים, שמורות, פילים, אוכל, תרבות וכו’. טיסה לתאילנד היא השקעה כספית והשקעת זמן ניכרת. פארקי מים יש בכל מקום בעולם, גם בישראל ובמקומות קרובים לישראל, לא נראה לי נכון 

תעשו את החשבון שלכם אם כדאי לכם עוד פארק מים, גם אם הוא פארק שווה במיוחד, או מקום כמו שמורת קאו סוק, יכול להיות שההעדפות שלכם שונות משלי אבל הבחירה שלי די ברורה

• אני30

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

תודה.

אז איך היית ממלייץ לתכנן? כמה ימים בפוקט, מה היעד הבא כמה ימים שם וכן הלאה
                  אשמח לעזרה אני טובעת בים המידע והעצות

דוקטור דו ליטל תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                  • דוקטור דו ליטל

@אני30

אני לא יכול לדעת מה מעניין אתכם ומה אתם רוצים לעשות.

תפתחי מקור מידע על פוקט, נניח כמו זה, ותתחילי לבחור

אני יכול רק בפוקט והסביבה ( כל מיני איים בטיולים של יום), לבלות לפחות שבוע. כנראה יותר.

כנ”ל תבדקי מה מעניין אתכם לעשות ולראות בבנגקוק

תבדקי כמה ימים נשארו ליעד נוסף – אם בכלל, אולי כדאי בסביבת בנגקוק כמו קנצ’נבורי או בסביבת פוקט כמו קופיפי כדי לא לבזבז ימים על נסיעות.

וזהו, נגמר הטיול.

• אני30

@הדרקון-עם-קעקוע-הנערה

בשביל קנצ’נבורי  נצטרך לעבור שוב בבנגקוק…

אבחן את האופציות

תודה עזרת לי מאוד

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                      • 72amalia
                        72amalia @אני30 נערך לאחרונה על ידי

@אני30

אם יש לכם כבר את טיסות הפנים זאת אומרת שאתם יודעים כמה זמן תהיו בפוקט …

פארקי מים יש בכל מקום בתאילנד- אין שום סיבה לעשות נסיעה מיוחדת להואה-הין בשביל זה …. יש גם בפוקט, יש בבנגקוק

אמרת שהילדים לא אוהבים נסיעות יותר מידיי – אז לא הייתי שוקלת את קנצ’נבורי זה טיול של הרבה זמן נסיעה ברכב, נופים וטבע – ממה שאת אומרת לא נשמע לי מתאים לילדים שלך.

בפוקט עצמה יש המון המון מה לעשות ומה לראות – אפשר בשקט להעביר שם שבוע וחצי של טיולים ואטרקציות – אפשר לעשות גיחה לקאו-לאק אם אתם רוצים לשנות קצת את האווירה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
                        • 1 / 1
                        • פוסט ראשון
                          פוסט אחרון