היער השחור - פארק חבלים
-
היי לכולם,
קראתי בפורום שיש מספר פארקי חבלים - אנחנו מחפשים פארק חבלים רגוע לילדים בני 8 ו - 10 והורים - כולם לא אמיצים במיוחד. מהו הפארק המתאים לנו? זה שליד טריברג? יש למישהו את כתובת האתר?
תודה
איה -
היער השחור - פארק חבלים -
היער השחור - פארק חבליםאנחנו היינו בזה שבמפלי טריברג.
רגוע הוא לא...
עלו אבא בן ה12.5 ובת ה9.5.
יש שם 5 דרגות.
את דרגה 1 ו-2 עברו כולם בקלילות.
את דרגה 3, עברו אבא והבכור בקלילות, הבת נתקעה באמצע בוכיה כולה שהיא פוחדת. לקח משהו כמו 10 דקות לפני שהיא החליטה לנסות להמשיך ועשתה את זה ונהנתה, אבל לא הסכימה לעבור לדרגה 4.
אבא והבכור עברו לדרגה 4, אבל אחרי 10 דקות הורידו את כולם כיוון שמזג האויר התקדר והחלה סופת רעמים.
כולם אמרו פה אחד שאמא לא היתה עומדת בזה!
לא היה פשוט למצוא את המקום, זה נמצא ממש בתוך היער, ליד המפלים.
אם בכל זאת תרצי, אוכל למצוא לך את האתר. -
היער השחור - פארק חבליםהבנתי שיש גם אחד באגם טיטיזי.הלא כן?
יש אפשרות שתשלחי לי את האתר של פארק החבלים בטריברג?
תודה,
שלומית -
היער השחור - פארק חבליםתודה על התגובה.
יש פארק רגוע יותר?
בכל מקרה אשמח אם תשלחי לי את האתר.
תודה
איה -
היער השחור - פארק חבליםהפארק באגם טיטזיי- אינו לילדים צעירים.הוא די מאותגר. -
היער השחור - פארק חבליםהתכנון המקורי שלנו היה הפארק בטיטיזי, אבל כשנכנסנו לאתר שלהם יומיים קודם, התברר לנו שהם מלאים לגמרי בבוקר שתכננו להגיע אליהם. התקשרנו אליהם והם הציעו שנגיע אחרי שלוש שאז פחות עמוס. נסענו, חיפשנו ולא הצלחנו למצוא. התקשרנו כדי לקבל הכוונה והם אמרו שהפארק סגור בגלל אזהרת ברקים....
כיוון שטיילנו עם קראוון, המשכנו הלאה ולמחורת עשינו את הפארק בטריברג.
האתר שלו
http://www.forestfun.de/
צריך לשים לב שהכתובת שמופיעה באתר היא כתובת המשרדים ולא כתובת הפארק והפארק נמצא ממש בתוך המפלים. -
היער השחור - פארק חבליםלא היינו בעוד פארקים ואני לא יודעת על משהו רגוע יותר (אנחנו חיפשנו משהו אתגרי), אבל אולי מה שאפשר לעשות זה לשלם רק על שעה (קונים שעה, שעתייםם או שלוש), לנסות את דרגה 1 ואולי גם 2 ולהחליט אם להוסיף עוד זמן או לא.
בכל מקרה - לדעתי הרעיון של פארק החבלים הוא האתגר.