ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

גשם באוסטריה

פורום טיולי משפחות
    6
    7
    4070
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • איזה
      איזה נערך לאחרונה על ידי

שלום לכולם
      אנחנו נוסעים בשבוע הבא לזלצבורג ולמרבה הצער נכנסתי עכשיו לאתר accuweather וגיליתי שהחל מיום שלישי הבא ולמשך שבוע אמור לרדת גשם ללא הפסקה. אני יודעת שהכל יכול להשתנות בשבוע, אבל בכל זאת נכנסתי ללחץ Sad אשמח לכל טיפ אפשרי ,מה מהאטרקציות באיזור זלצבורג אפשר בכל זאת לעשות בגשם?
      תודה מראש
      יעל
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ofirts
        ofirts נערך לאחרונה על ידי

גשם באוסטריה
        יואו יעל איזה דיכאון.... אנחנו נוסעים בעוד שבועיים... לא מבין את הקטע הז\ה של הגשם - הייתי בטוח שבקיץ אין בעיות כאלה ואז הבנתי שיולי אוגוסט זה העונה הכי גשומה שלהם.... מוזרים...
        לפני שנה היה לי סיפור דומה עם טוסקנה. הבטיחו לנו שבוע גשום - הייתי בדיכאון טוטאלי עוד בדרך לשדה התעופה.. ואז - למעט היום הראשון שהיה מבול - ועוד גשם פה ושם - היה ממש יפה וממש לא נורא. אז כנראה שדברים באמת משתנים שם מרגע לרגע... אני אגב נוסע עוד שבועיים... מקווה לטוב.
        לפי מה שהבנתי - מכרות מלח.מערות קרח - מן הסתם מתאים לגשם. מרחצאות בבהד הופגשטיין - או במקום אחר - מקורות בדרך כלל - גם עשוי להיות מפלט. יש את מוזיאון הטבע בזלצבורג. ובמקרה הכי גרוע - אפילו קניון נחמד וגדול ( פארק אירופה) ליד העיר. אינסברוק - מוזיאון הקריסטל - ו- זהו נראה לי... מצד שני יש די הרבה דברים שלא ניתן לעשות בגשם וזה הבאסה האמיתית - מגלשות, גרוסקלוקנר, מפלי קרימל, ובכלל באופן כללי באסה לטייל בגשם... אבל - כנראה שאין ברירה ואין במילא מה לעשות - אז פשוט תגידי תודה שראית את זה מראש - תכיני אופציות, תכיני "אביזרי גשם" ואם לא רוצים להשאר בחדר כל השבוע - פשוט צריך לדעת ולהיערך לטיול בגשם... מטריות, מעילי גשם קלים ( שימי לב לטמפ' - זה לא חורף. חם וגשום). והכי חשוב - אל תשכחי לדווח מה קרה כשתחזרי!!! שנדע גם כמה באמת צריך להכנס ךדיכאון מכאלה תחזיות - או כמה האתר הזה באמת רציני... בהצלחה!
        • lora2
          lora2 נערך לאחרונה על ידי

גשם באוסטריה
          עד כמה אפשר לסמוך על התחזית שלהם ?

גם אנחנו טסים בחמישי הבא. אם אכן כל הימים יהיו גשומים זה מדכא.

לורה
          Smile
          • חנן
            חנן נערך לאחרונה על ידי

גשם באוסטריה
            מה שרואים מפה לא רואים שם. אין לכם מה להיכנס לדיכאון. התחזיות לעוד שבוע בכלל לא מדויקות. בכלל מזג אויר יכול להישתנות מרגע לרגע, תמיד באירופה צריך לקחת נעליים מטריה ומעיל גשם שיהייה. גם בגשם אפשר לטייל ולראות עדיף על ימים לוהטים ביחוד שם שברוב המקומות אין מזגנים. אני חזרתי לפני חודש משבוע טיול, בחציו היה גשום וקר עם פתיתי שלג בהרים וטמרטורה של מינוס 3 במעברי הרים ולמטה עד 18 מעלות והיה כיף לעומת יום האחרון שהיה 28 מעלות. הרבה יותר קשה לטייל בחום מאשר בקור וגשם.
            • טלוש
              טלוש נערך לאחרונה על ידי

גשם באוסטריה
              אם אני בודקת מזג אויר באחד מאתרי מזג האויר ולא מרוצה מהתוצאה. (כמו במקרה שלכם) אני בודקת בעוד אחד ועוד אחד עד שיהיה מזג אויר נאה..
              בקיצור, התחזית לעוד שבוע, שבועיים רחוקה מלהיות מהימנה.
              בעקרון , אם יורד גשם רציני באוסטריה זה די מקלקל. קשה למשל להנות מפעלולי המים בהלבורן בגשם (תאמינו לי, ניסיתי) גם מערת הקרח לא מומלצת. ההליכה אליה רבה ולהכנס למערת הקרח רטובים ממש לא מומל. כן, מערת מלח, ודאי שמרחצאות אפילו בליכטנשטין קלאם לא נורא להסתובב עם מטריה.
              חשוב, חשוב שתהיה מטריה בתיק לעת הצורך, כשנושאים מטריה הגשם בדרך כלל לא מגיע.
              נסיעה טובה
              • תמי
                תמי נערך לאחרונה על ידי

גשם באוסטריה
                כמו שכבר כולם אמרו, לא לסמוך על התחזית. תחזית של גשם, יכולה להיות בסופו של דבר גם גשם קצר בבוקר, ובערב, יום יפה. כשהגשם מטפטף, עדיין לא צריך להסתגר בבית. הבעיה היא כשהגשם חזק.

גם כשיורד גשם, זה לא חייב להיות בכל האיזור, ואפשר לבדוק בבוקר בתחזית, או בלשכת התיירות, היכן יש איזורים לא גשומים ולנסוע לשם.

ובנוסף למה שאמרו, יש את מרכז הקניות ליד זלצבורג, שגם שם אפשר להעביר כמה שעות גשומות.
                • איזה
                  איזה נערך לאחרונה על ידי

גשם באוסטריה
                  תודה לכולם על התשובות המעודדות, כמובן שעם שובנו אעלה חוויות פה בפורום,אבל כמו שאני מבינה רבים מכם כבר יהיו באוסטריה. Razz
                  אני גם בעד הגישה של לחפש אתר שאומר שיהיה מזג אויר יותר טוב,לדעתי זו גישה לחיים. Cool (גם אם הרופא אומר לך שאתה חולה תחפש רופא אחר..)
                  בכל אופן נערכת בהתאם..
                  יום טוב
                  יעל
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון