מסעדת ROYAL DRAGON בבנגקוק
היי, זה נמצא בצד שמאל, בסיכום הטיול של מנהל הפורום, הוא כתב:הטיול שלי, הנה העתק:
מעט טיפים וחויות מנסיעתי לתאילנד . תגובה ל - 1 08/04/2010 10:50
הרוזן מקוסמוי - הנהלת הפורום
שליחת אימייל לכותב 1880 הודעות עד כה הוספה לרשימת החברים
התעלמות מכל ההודעות של משתמש זה
מסעדת רויאל דרגון :
נמצאת באיזור באנג נא Bang Na , ניתן להגיע עם מונית ישירות או לשלב רכבת עילית עד לתחנה ON NUT ומשם להמשיך במונית .
העלות ברכבת עד לתחנת ON NUT תעלה לכל אחד 40 באט ומשם יש להוסיף עוד כ 80-100 באט עבור נסיעה במונית .
אופציה נוספת הינה לקחת ישירות מונית בעלות של כ 120 באט ולסגור עם הנהג שהתשלום עבור כביש האגרה בסך 45 באט ישולם על ידינו .
האופציה הנ"ל הינה הטובה ביותר , כך לא מסתבכים עם מספר סוגי תחבורה והתרוצצויות מיותרות , מה גם שהעלות הכוללת למשפחה בת 5 נפשות זולה יותר באופציה זו .
הנסיעה למסעדה נמשכת בין 20 דקות לחצי שעה תלוי בשעה שנוסעים ומהמקום בבנגקוק ממנו יוצאים לנסיעה .
המסעדה עצמה אינה מרשימה כלל , ציפיתי למלצרים עם גלגליות נעים באופן קבוע ברחבי המסעדה , בפועל רק כשהאוכל מוגש לשולחן , הוא מגיע עם מלצר בגלגליות שמניח את האוכל בשולחן ונעלם במהירות הבזק , זו הייתה הפעם היחידה שראינו מלצרים מתגלגלים .
המלצרים שעושים אומגות עם מגשי אוכל זו גם בדיה עלובה , אחת לשעה מגיח מלצר בודד עם מגש , על כבלי אומגה ומרוב מהירות לא ניתן לראות אם יש במגש אוכל או שהוא ריק , אפילו לא הספקתי לכוון אליו את המצלמה הוא כבר נעלם .
האוכל בעיני זוועתי , נודלס (פאד תאי ) מלא בשמן , ירקות מוזרים מהולים בסוגים מוזרים של חתיכות בלתי מזוהות .
אורז עם ירקות שטוגן עם כמות נדיבה של שמן ואותם היצורים המוזרים מהנודלס , הופיעו גם כאן .
שרימפס נמכר לפי משקל , בהזמנה של מנת שרימפס ללא אזכור משקל כלשהו , הגיעו 3 -4 שרימפסים קטנים ועלובים שמביישת מנה במסעדה מכובדת .
בחשבון חייבו 300 גרם למרות שלא נאמר להם כמה להזמין (לא הזכירו את נושא המשקל בכלל בעת ההזמנה ) ובלי שום קשר המנה עצמה שקלה לא יותר מ 100 גרם ובטח לא 300 גרם שבהם חוייבנו .
צוות המלצרים עושה רושם שתמיד עם פרצוף חמוץ ואינו מסביר פנים , ההרגשה שמתקבלת באופן כללי כי "עושים לך טובה " .
המסעדה מתהדרת בכך שמכילה 5000 איש , אך ביום שאני הייתי אולי היו 15 איש , עלוב מידי יחסית למסעדה שמכילה 5000 איש , נראה לי שמתארחים אצלם 5000 איש בסה"כ בשנה .
כל ההזמנות שהזמנו נשארו כפי שהגיעו , רק המראה הספיק בכדי לא לגעת באוכל .
שילמנו 1000 באט על כלום , 360 באט על מוניות ויצאנו רעבים כפי שנכנסנו .
סה"כ הייתי במסעדה כ 25 דקות בכדי להבין שלכאן אני לא מגיע יותר .
לסיכום חוויה לא נעימה מבחינתי ולדעתי לא שווה את הכסף ולא את הזמן היקר שלנו בבנגקוק .
------------------------------------------------------