מילאנו- הסעודה האחרונה
-
נכנסתי לאתר של התמונה המפורסמת בשביל להזמין כרטיס מראש, אך אין כרטיסים לאוגוסט. משום מה כבר אין מכירה לאוגוסט. שווה להתקשר טלפונית ולברר אם יש משהו פנוי?
-
מילאנו- הסעודה האחרונהזאת שאלת סקר?
נעה -
מילאנו- הסעודה האחרונהישנם רק כרטיסים למועדים ספציפים בשלוב מוזאון נוסף ובעלות של 30 יורו לערך לאדם. קצת יקר.. אנחנו 9 וכנראה שנוותר.
לדעתי שווה לנסות בטלפון , יש כאן גולשת בשם רויטל שסיפרה כי כך עשתה ( אבל היא טיילה בחורף ואז אולי המצב שונה).
איריס -
מילאנו- הסעודה האחרונהאיריס,
אולי זה בגלל שלי כל החיים משננים שאם לא מנסים.... וגו'.
לכן קשה לי כנראה להבין למה השואלת מתייעצת איתנו. זאת בסך הכל שיחת טלפון!
ואם חמישה אנשים יגידו לה להתקשר וארבעה יגידו לא, היא תתקשר או לא?
נעה -
מילאנו- הסעודה האחרונהאנחנו בקרנו שם באפריל האחרון...אבל הזמנו 3 חודשים מראש.
חופש..אוגוסט..ברור שנמכר..
הציעו לך טלפון..תנסי..
אפשרות אחרת זה לבדוק כל יום באתר לפעמיים שמישהו מבטל..ורואים זאת
באתר.
דבר שלישי שנותר זה להגיע למקום..ולצפות לכך שמישהו לא הגיע ולהכנס במקומו..מה שנקרא סטנדביי.
טיול נעים. -
מילאנו- הסעודה האחרונההשואלת מתייעצת כי אולי אנשים כבר עברו את זה ושיחת טלפון לא תעזור כי מה שמופיע באינטרנט זה משקף את המציאות. אז למה לבזבז שיחת חול??? נעה אם את חושבת שאין צורך לשאול אז בבקשה אין צורך לענות מצידך.
-
מילאנו- הסעודה האחרונהתודה לכל שאר התגובות, אני כנראה אנסה את מזלי כאשר אגיע לשם... -
מילאנו- הסעודה האחרונהElina, שני המגיבים האחרים דוקא המליצו לך להתקשר, ואת לא מתכוונת לעשות את זה. מה שנותן אולי רמז, קטן, שבכל זאת כל הדיון היה מיותר.
אני יודעת שמדובר על שיחה לחו"ל. אבל תחשבי: הטיול יעלה לך כמה וכמה אלפי שקלים. 5 שקלים – זה מה שישבור אותך?
ואולי דוקא 5 השקלים האלה יעצימו לך את החוויות מהטיול?
מאחלת לך שתצליחי להשיג כרטיסים ושתיהנו מהנסיעה בכל מקרה.
נעה
-
מילאנו- הסעודה האחרונהelina26 שלום,
כשאנו נסענו לשם לפי האתר שלהם לא היו כרטיסים ולא היתה כל דרך להזמין דרך האתר גם למספר חודשים קדימה. הרמנו טלפון ישירות למקום, והסתבר שאין בעיה להשיג כרטיסים, למרות שהיה מדובר במספר ימים לפני ביקורנו שם. כך שאני מאוד ממליצה גם לך לעשות כך (איריס, כל הכבוד שזכרת
).
אל תבנו על להגיע למקום ואולי להצליח להכנס. זה כמעט חסר כל סיכוי. עדיין לא שמעתי על מישהו שהצליח להכנס בדרך זו. גם כשאנו היינו במקום ראינו אנשים שהתחננו בקופה ולא איפשרו להם להיכנס.
גם הסיור לדעתי יקר ומיותר. אין בו צורך, כי הכל ניתן לבצע עצמאית ובעלות משמעותית נמוכה יותר.
בהצלחה,
רויטל
-
מילאנו- הסעודה האחרונהרויטל
זוכרת אולי את מספר הטלפון?
איריס -
מילאנו- הסעודה האחרונההיי איריס,
הטלפון שלהם היה: 02-8942-1146 39+
מציעה לוודא שזה עדיין המספר העדכני באתר שלהם: http://www.duomomilano.it
מתנצלת שאני לא כל כך בעניינים, אך אני מניחה שאתם מתכננים נסיעה לשם (תקפצי לבקר אותי בפורום תאילנד ותביני עם מה אני מתעסקת בימים אלה...). אם אני יכולה לעזור במשהו, תכתבי לי. יש לך את המייל.
רויטל -
מילאנו- הסעודה האחרונהרויטל
תודה
את בטוחה שזהו הקישור הנכון ?
מוביל אותי לאתר של הדומו ולא לסעודה האחרונה.. או שאני מפספסת משהו..
איריס -
מילאנו- הסעודה האחרונהסליחה איריס, אני רואה שבטעות נתתי לך באמת לינק אחר.
הלינק הרלוונטי:
http://www.architettonicimilano.lombardia.beniculturali.it/P age/t02/view_html?idp=74
או
http://www.cenacolovinciano.org
רויטל -
מילאנו- הסעודה האחרונהרויטל תודה
הקישורים לא עובדים כרגע , אבל איכשהו דרך גוגל הגעתי לאותו טלפון שנתת.
אני אנסה אותו. הטלפונים שהיו לי הובילו לסוכנות שמוכרת כרטיסים כולל גלריית בררה ב 30 יורו. הבנתי שכרטיסים לסעודה האחרונה בלבד יעלו 6.5 יורו..
ננסה תוך כדי הטיול.
שוב תודה
איריס