ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עלות מחיה בפרו , צ`ילה וארג

פורום דרום אמריקה
    3
    7
    2573
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

רציתי לברר על עלות מחיה בדרום אמריקה ל - 4 חודשים . בעיקר בארצות : צ`ילה , פרו , וארגנטינה . אשמח לשמוע תגובות , זה חשוב לי..
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • hadar4ges
        hadar4ges נערך לאחרונה על ידי

עלות מחיה בפרו , צ`ילה וארג:Re
        גם אני לפני שטסתי בררתי כמה יעלה להיות להיות במקרה שלי בצילה ארגנטינה וברזיל אני טסתי אומנם לחודשיים בהתלבטות אם להמשיך לשלושה חודשים. הנקודה היא שזה מאוד משתנה כל אחד יגיד לך משהו אחר אמרו שממוצע בארגנטינה זה 800 דולר כל מי שאני הסתובבתי איתו כולל א
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

תהיה קמצן...זה משתלם
          תלוי...תלוי...תלוי באופי הטיול שלך 1. פרו: 400 - 100000000000000 דולר לחודש (אני הסתפקתי ב-400). 2. ארגנטינה וצ`ילה: 700 - 10000000000000 דולר לחודש (אני הסתפקתי ב-700 בארגנטינה וקצת יותר מ-800 בצ`ילה). 3. אני מאוד קמצן. טיול נעים.
          • naama_st
            naama_st נערך לאחרונה על ידי

זה ה-טיול אז אל תתקמצן.
            שלום אלירז, גם אני לפני שנסעתי, שמעתי על אנשים שחיו על 700 דולר לחודש בטיול אבל כשהייתי בעצמי בדרום אמריקה הבנתי שהימים האלו כבר חלפו ואני הגעתי ל-1000 דולר בחודש ואפילו יותר. אמנם ממש לא התקמצנתי וכשרציתי לאכול אוכל טוב או לקנות דברים, עשיתי את זה בלי ה
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

תלוי איפה טיילת בארגנטינה..
              ארגנטינה היא מדינה מאוד גדולה, עם הבדלי מחירים עצומים בין צפון לדרום. המחיר הממוצע לאכסניה באזור שצפונית לסן רפאל (מדרום למנדוזה) הוא 5 דולר (15 פזו) ללילה, עם מבשלים בעיקר באכסניה, וקונים אוכל ביחד עם עוד מספר אנשים, ניתן להוריד את ההוצאות ל5 דולר (ואפיל
              • hadar4ges
                hadar4ges נערך לאחרונה על ידי

תלוי איפה טיילת בארגנטינה..:Re
                הרשה לי להוסיף בעניין זה לא מדוייק מה שאתה אומר אני התחלתי מבואנוס איירס וירדתי לדרום, אוטובוסים של נסיעות ארוכות רצוי ומומלץ לא להתפשר תמיד ולכן נסיעות מייקרות מאוד את הטיול....יש המון שחוזרים בטיסה חזרה לבואנוס שזה 110 דולר! אם עולים לצפון אכן קצת י
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

זה ה-טיול...אז כן תהיה קמצן
                  בדיוק בגלל שזה ה-טיול, אז תהיה קמצן. ככה הוא ימשך יותר זמן. ואני לא מדבר על לוותר על הדברים המגניבים. אבל אם תיסע לפעמים בטרמפים, תבשל לעצמך את האוכל, תתאמץ קצת יותר למצוא אכסניות זולות....גם תחסוך וגם תחווה משהו שונה (כי טרמפים לטעמי זה הרבה יותר מיו
                  • 1 / 1
                  • פוסט ראשון
                    פוסט אחרון