ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

עזרה בתכנון מסלול אנטיגואה סמוק שמפיי טיקאל ובליז

פורום מרכז אמריקה
    לנקין
    2
    2
    460
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אביטל כ ז
      אביטל כ ז נערך לאחרונה על ידי

אנחנו רוצים מאנטיגואה לתכנן טיול שכולל את האתרים סמוק שמפיי ריו דולסה ליבנגסטון האי קולקר טיקאל טולום ולסיים בקנקון. במקומות שאפשר להגיע בטיסה זו אופציה טובה. מה המסלול הכי נכון? מבחינת סדר הביקור באתרים וחסכון בזמן נסיעה?
      גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @אביטל כ ז נערך לאחרונה על ידי

@אביטל-כ-ז

אני יודע שיש שד”ת באזור טיקל וגם בקנקון. יכול להיות שיש שדות קטנים ( וגם הגיוני שאולי יש) ליד חלק מהנקודות האחרות שציינת- אבל עם כל ההתעסקות עם להגיע לשדה, לחכות למטוס וכו’- ומן הסתם זמינות נמוכה של טיסות- רוב הסיכויים שלא יהיה הרבה הבדל משאטל או אוטובוס ( אם זו חברה בטוחה)

מבחינת הסדר אכן אחרי אנטיגואה מתאים שיהיה או ריו דולסה/ליוינגסטון ( אותו דבר- מגיעים לריו דולסה ועולים על סירה לליוינגסטון, למרות שיש עוד דרך אחרת לתפוס סירה- פחות רלוונטי עבורכם) או סמוק שמפיי- ואת מי שלא בחרתם כשני בא אח”כ- כבר ציינתי בעבר לפני כשנתיים-שלשוש התחילו להריץ שאטלים בין שני היעדים- היתה להם בהתחלה בעיית אמינות, אם הייתי הולך על זה הייתי מנסה ליצור קשר עם מקום לינה במקום שאליו אתם בוחרים להגיע ראשון ושואל אם יש ומתי.

אחרי ריו דולסה/סמוק יהיה טיקל.

שוב- תוכלו להגיע משם לבליז סיטי בטיסה או בתחבורה ציבורית( שאטל) ומשם לעלות על סירה לקי קולקר ממנה סירה לצ’טומל ואטובוס לטולום ומשם תחב”צ לקנקון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון