טיול גלישה למרכז אמריקה
-
היי אני מתכנן טיול גלישה למרכז אמריקה , לא רוצה להתחייב לכלום ורוצה כרטיס לכיוון אחד.
ישלי תקציב של בערך 30 אלף כולל הכל. (אולי קצת יותר 33 בערך).
אני רוצה בעיקר מקומות של חופי גלישה וחיי לילה , רוצה למשוך את הטיול כמה שיותר בלי אטרקציות וטרקים כל יומיים.
איזה מסלול כדי לעשות? (שוב- זול,גלישה, והרבה תיירים ושיהיה חיי לילה)
מתכנן לטוס באיזור אוקטובר.
וגם - כמה זמן אפשר למשוך עם תקציב כזה ?(בלי להתכלב על כל דבר, פשוט בלי יותר מידי לזוז ואטרקציות מיותרות)
-
קודם אתחיל עם כרטיס הטיסה. יש מספר מדינות שלא יתנו לך להיכנס בלי כרטיס יציאה. מה שאומר שחברת התעופה לא תעלה אותך על המטוס. כדאי לבדוק את זה לפני שאתה קונה כרטיס.
האם אני צריך להניח מהשאלות שלך שאתה יוצא לטיול תרמילאי הכי זול שאפשר - לינה בדורמס, אוכל מקומי ורק סעיף הוצאות על שתייה ובילויים . מעט מאוד על תחבורה מרגע ההגעה ליעד.
מה שחסר לי לתקציב הוא גלשן- אני מניח שאתה לא טס עם אחד וצריך לשכור? אם כן כמה שעות ביום נראה לך שתשהה במים? לא אחת השכירות היא לפי שעה…
יש לך כ 7500 דולר ארה'ב. נניח כ 1500 לכרטיסי טיסה ( בסופו של דבר תצטרך גם כרטיס חזרה). נשארת עם 6000. כמו שכתבתי למעלה חסרים לי קצת פרטים ומשתמשים הייתי אומר ש 3-4 חודשים לפי התנאים שכן תיארת וקצת ניחושים שלי. יש הבדלים די גדולים בין גלישה במדינות פחות מצוירות כמו אל סלבדור וכיום ניקרגואה לבין חופים במכסיקו וקוסטה ריקה. אם אתה הולך על אחת משתי האחרונות יתכן מאוד והתקציב יספיק לפחות . צריך לחשב יותר במדויק.
חיי הלילה בחופי הפאסיפיק פחות תוססים מהקריביים ואל תבוא עם ציפיות למצוא פה אוירה של איזו עיר בילויים אירופית או אפילו תל אביב... ואת כמות התיירים והבילויים הגדולה יותר תקבל במקומות כמו חאקו בקוסטה ריקה או קאבו במכסיקו ודומיהם