איטליה בשבועיים- מסלול
-
שלום, זוג בני 30 , מתכננים לטוס בספטמבר לאיטליה. 13 יום, ביום ה-14 חזור. מה דעתכם על המסלול הנ"ל?
רומא 3 ימים.
ימים 4+5 עיירות טוסקנה ( אשמח להמלצות)
יום 6 פיזה+לוקה. לינה בפירנצה
יום 7- פירנצה
יום 8- ונציה
יום 9+10- אגם גרדה
יום 11- אגם קומו
יום 12+13- אגם מג'ורה
יום 14 חזרה ממילאנו.
מתכננים להזמין מראש לינה ברומא ומילאנו. מתלבטים אם להזמין מראש גם לפירנצה וונציה.
אשמח להערות והארות. -
איטליה בשבועיים- מסלולתיקון טעות, יש לנו יום נוסף לטיול ואנו חוזרים ביום ה-15. לאן כדאי להוסיף יום זה? -
איטליה בשבועיים- מסלולשלום
עשיתי טיול דומה בשנת 2006, הטעם שלי הוא פחות ערים ויותר הרים.
רומא, פירנצה וונציה הן בעלות נרכיבים דומים.
הייתי מצמצם את רומא ליומיים ואת פירנצה וטוסקנה ל-3 ימים ובמקום גרדה יומיים הייתי מקבל 4 ימים נהדרים לדולומיטים והם יהיו פסגת הטיול. -
איטליה בשבועיים- מסלולהיתי נותן יום נוסף לונציה כי היא רחוקה מפירנצה -
איטליה בשבועיים- מסלולאני מסכימה עם איציק לגבי הדולמיטים. לדעתי יום אחד מספיק לונציה (אנחנו לנו בהולידי אין-יופי של מלון ומאוד נוח מב' תחבורה).
בכל מקרה, קח בחשבון נסיעות מאוד ארוכות. אנחנו עשינו מסלול דומה שנה שעברה והיה לנו קשה עם המרחקים. מירב -
איטליה בשבועיים- מסלולבמחשבה שנייה אני נזכרת שלנו 2 לילות בהולידי אין: ביום הראשון הגענו בערב למלון,ורק למחרת טיילנו בונציה -
איטליה בשבועיים- מסלולנראה לי שחבל להקדיש יום שלם לאגם קומו, אין שם כ"כ מה לראות, חצי יום - זה המקסימום. אנחנו חלפנו על פניו וקפצנו ללוגנו שבשוויץ (כי גם שם מספיק כמה שעות). עוד אופציה - להקדיש קצת יותר זמן לאגם גארדה
לגבי עיירות טוסקנה שעדיין לא רשמת - כרגע עולות לי רק סאן ג'מיניאנו, סיינה.
בפירנצה היינו יומיים ונשאר טעם של עוד...