ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

קובה או גואטמלה לשבועיים?

פורום מרכז אמריקה
    גוואטמלה גואטמלה האיים הקריביים קובה
    2
    2
    668
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Yael_3644073
      Yael_3644073 נערך לאחרונה על ידי

היי אשמח לעזרתכם הנדיבה היות ו אני ממש מבולבלת:)

יש לי שבועיים חופש מהעבודה כולל טיסות. אני וחברה מחפשות יעד לאמצע ספטמבר הדרישות הם:לא ממוסחר מידיי הכולל נופים תרבות ואטרקציות וקצת פינוקים. (כמו שאפשר להתפנק קצת במלונות בתאילנד) איזה יעד הייתם ממליצים לי? חשוב שיהיה בית חב”ד גם מכיוון ששומרות כשרות.

חשבתי על גואטמלה – כי הבנתי שהוא מגניב.

לאמ”כ קרצה לי קובה כי יש את האיים הקרביים באזור.

וכן, מבחינת עלות איזה מהם זולה יותר?

אשמח לתובנות והמלצות!

ואם כן – באיזה אזורים להתמקד

תודה לעונים. מבטיחה להחזיר סקירה של חויות!

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @Yael_3644073 נערך לאחרונה על ידי

@Yael_3644073

האמת, משהו שאני לא נוהג לומר פה, אבל נראה לי שהיעדים שבחרת הם לא כ”כ הכיוון של מה שאת מתארת.

“בוגרי” תאילנד שמחפשים משהו אחר לפספורט אבל דומה לחוויה- פונים לחופים הקריבים של מכסיקו ( אזור יוקטן- פלאיה וקנקון). לחפש את תאילנד בקובה או גווטמאלה גם מבחינת פינוקי מלונות- לא ממש הכיוון.

לקובה, אלא אם נפתח משהו בזמן האחרון- אין בית חב”ד. כמו כן לבחור בקובה כי יש איים קריבים באזור- קובה היא אי אחד, יש בה כמה חופים יפים, אבל אין איך לצאת ממנה לאף מדינה קריבית אחרת- להוציא בטיסה- אז למה להגיע אליה, אם רוצים מדינה אחרת- ולשרוף את כל הימים על טיסות. היא גם לא ממש משופעת אטרקציות לתייר ( אם מדובר על סגנון ברמת האומגות, באנג’י וכו’). יש קצת אופציות באזור החוף בורדרו למשל, אבל לא נקרא למלונות שם רמת הפינוק של אסיה.

בגווטמאלה יש בית חב”ד- אבל ברגע שתתרחקו מהישוב בו הוא נמצא- עצם קיומו כבר לא עוזר לכן. לגווטמאלה אין חוף שמישהו מהתיירים כמעט נוסע אליו, כמו שאמרתי פינוקים ולהשוות לתאילנד לא יקרו, או שתמצאו מלונות כאלו לא בישובי חוף- אבל המחיר יהיה בהתאם- לא ברמת המחירים של המזרח. לא יודע תחת מה יעד נקרא מגניב- יש בו תרבות אינדיאנית, עתיקות, יש גם אטרקציות לתיירים ונופים, אבל ההתניידות היא לא קלה. בשבועיים רוב הסיכויים שתהיו במסלול התיירים הקבוע ביותר- מה שאומר שזה תיירותי- אולי אפילו תחת ההגדרה של ממוסחר לחלק מהמטיילים.

וספטמבר זו העונה הרטובה בכל האזור- וגם את זה צריך לקחת בחשבון.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון