לגולנד גרמניה
-
מחר בדרך לשדה התעופה (הטיסה בלילה) אנחנו נעבור דרך הלגולנד
כדי לא לבזבז זמן מיותר בפארק בחיפוש אחר אטרקציות אטרקטיביות
אני מבקשת לדעת מהן האטרקציות האטרקטיביות ביותר לילדים
בגילאי 7-8 - לא מתקני אקסטרים למינהם
ולבדולים יותר
תודה -
לגולנד גרמניהאני מניחה שהכוונה ללגולנד בגינזבורג.
אין שם כמעט מתקני אקסטרים בכל מקרה.
מצרפת לכם את אתר האינטרנט. תסתכלו ותראו מה מתאים לכם.
בכל מקרה זה לא פארק גדול והמרחקים שם לא גדולים, כך שתוכלו להחליט גם במקום. זה לא משהו בגודל של פארק אירופה. -
לגולנד גרמניהנעמי שלום
לגבי לגולנד ליד מינכן - הקצאנו יום שלם לכך האם לדעתך זה יותר מדי?
הילדים בגילאי - שנתיים,7,11,12? -
לגולנד גרמניהמצטרפת לדעתה של נעמי - זה לא פארק גדול במיוחד ואין הרבה מתקני אקסטרים (אולי 4 רכבות הרים).
אנחנו היינו שם ביוני 2008 ביום קצת גשום וכיוון שלא היו תורים אפשר היה למצות את המקום גם בחצי יום. קשה לדעת כמה זמן להקצות לפארק - גם כי זה מאוד תלוי בתורים וגם כי זה תלוי באופי הילדים והמשפחה.
-
לגולנד גרמניה
הפארק אולי לא גדול כמו פארק אירופה, אבל יש בו מספיק מה לעשות ליום שלם ויותר!
הילדים שלי בני 8.5 ו- 4.5 היו מוקסמים! חוץ ממתקנים שונים יש גם את המפעל שלדעתי לא כדאי לפספס. רואים את כל המכונות וייצור הלגו אחרי סרט קצר ובסוף יש חנות לחלקים במשקל ואפשר להרכיב דמויות לבד לפי רצון וטעם של הילד. יש גם חדר להרכבת ערכות לגו עם מנוע.
יש סרט ב- 4 מימדים שאנחנו מאוד נהננו בו, וצריך גם לעשות הפסקת צהריים. הפארק נפתח בעשר ונסגר בשש. אנחנו היינו יום וחצי, ורק כך הספקנו להגיע לכל המתקנים.