קולומביה או ארגנטינה?
-
שלום לכולם. אני מתכנן טיול של כ-5-6 חודשים בדרום אמריקה. אני די סגור על זה שאני רוצה לעשות מסלול של אקוודור-פרו-בוליוויה-ברזיל (כמובן שהכל כפוף לשינויים ספונטניים, אבל בגדול זה התיכנון), אבל אני חושב להוסיף עוד מדינה. כמו שאני רואה את הדברים, יש לי 2 א -
קולומביה או ארגנטינה?:Reתרמילאי.... חזרתי זה עתה מ-8 חודשים ביבשת שכללו חודשיים בקולומביה וחודשיים בארגנטינה... עצתי היא לא להתחיל בקולומביה!!, קולומביה היא המדינה האידאלית לסיים בו את הטיול אחרי שאתה עייף מנסיעות טרקים ונופים, בקולומביה יש חופים מדהימים, מסיבות, אווריה מגניבה -
תודה יואב, ועוד שאלהאני שומע המון הזהרות על כמה מסוכן בקולומביה. האם ההזהרות הללו נכונות, או שזו סתם הגזמה? אני זוכר שלפני שנסעתי להודו, הזהירו אותי שזה המקום הכי מגעיל בעולם, ובמציאות גיליתי שזה רחוק מלהיות נכון. קולומביה זה אותו סיפור? תודה! -
תודה יואב, ועוד שאלה:Rehi first about your last question... like everyone ask me here if it´s not dangoures in israel... you understand my anwer? colombia is one of the countries that i feel them more safer. about what yoav said - there is so much to se