אסטוניה-לטביה-ליטא
-
שלום, לכל היודע אודה- האם צריך ויזת-כניסה מראש למדינות האילה? מהו זמן הנסיעה ברכבת מריגה לוילנה,ומריגה לבירת אסטוניה טאלין? תודה. -
אסטוניה-לטביה-ליטא:Reלאסטוניה לא צריך. לליטא ולטביה אולי כן (אבל אני חושבת שויזה לאחת מהם טובה גם עבור השניה, אבל כאמור אני לא בטוחה אז כדאי לבדוק) מידע לגבי ויזה יש גם באתר זה, בחר מדינה ואח''כ מידע קונסולרי. -
אסטוניה-לטביה-ליטא:Reכפי שידוע לי אין צורך לויזות לישראלים לאף אחד מהמדינות האלה. כדי לקבל מידע עדכני תתקשר לשגרירויות של המדינות. ממה שאני זוכר ישנה רכבת לילה מריגה לוילנה וגם מטלין לריגה. ישנה גם רכבת לילה מוילנה לריגה. הרכבות יוצאות בערב ומגיעות בבוקר. אני חושב שמידע -
אסטוניה-לטביה-ליטא-לאקווהאודה על כל מידע תיירותי,בעיקר לערי הבירה של מדינות אילה. האם יש איזשהוא ספר הדרכה בעברית לשם? תודה. -
אסטוניה-לטביה-ליטא-לאקווה:Re -
אסטוניה-לטביה-ליטא-לאקווה:Reבכל עיר בירה של מדינות הבלטיות ישנה עיר עתיקה מאוד יפה. רוב הרחובות עברו שיפוצים ונראים יפה. ישנם גם ערים אחרות שכדי לבקר בהם. אני הייתי שבוע בליטא והייתי בוילנה, קובנה, פלנגה ונידה (ערי נופש בים הבלטי), טראקאי - עיר מבצרים מאוד יפה ליד וילנה. בלטביה -
אסטוניה-לטביה-ליטא-תודה -
אסטוניה-לטביהקודם כל, אין צורך בויזה לאף אחת מהמדינות הבלטיות, בדיוק עכשיו חזרתי משם. בין ריגה לאסטוניה יש מן הסתם רכבות, אך לפי מה שאני ראיתי, הרכבות הלטביות הן לא בדיוק שיא הקידמה, דרך יפה יותר (לדעתי) וזולה יותר היא באוטובוס, ישנם אוטובוסים היוצאים מריגה לטאלין בת -
אסטוניה-לטביה:Reאשמח לשמוע על אפשריות הלינה והמחירים באסטוניה ליטא ולטביה , מתכוון להיות שם באוגוסט