סקרמנטו - יש למישהו המלצות?
-
סקרמנטו - יש למישהו המלצות?הי שושי,
תודה. אבל הקדמתי אותך...כבר אתמול בלילה עשיתי חיפוש ארוך אחרי המידע שכתבת ומצאתי חלק ממנו. אם יש לך עוד, אשמח לשמוע. לא נגיע ליוסימיטי, אבל אני כן מוכנה להקדיש יום וחצי לטובת הנושא כך שבהחלט יכול לכלול נסיעה לאזור. אני מניחה שאם נהיה חצי שעה מיוסימיטי, כן נגלוש אליו אבל אני מעדיפה שלא.
מה שכן, לא הצלחתי להבין אם יש משהו בפועל שניתן לראות. לפי מה שכתוב באתרים שלכם, המוזיאון החי שלהם מתקיים רק בסופי שבוע, כך שזה לא מתיישב לנו טוב על לוחות הזמנים. האם היה מכרה פתוח שירדתם אליו? האם עסקתם ב"חיפוש" זהב? או שמדובר רק בנסיעה שלווה ולראות סגנון בנייה של אז? -
סקרמנטו - יש למישהו המלצות?האזור של קולומביה פתוח כל יום, רק לשים לב, שכמו בכל העיירות באזור, הכל נסגר מאוד מוקדם, בשעה 5 כבר יתחילו לסגור, בתוך העיר עצמה, יש שכונה משוחזרת, נכנסנו למכולת, שנראת כמו זו של משפחת אינגלס, כולל המוכרת לבושה סגנון, וקנינו סוכריות בשקית נייר
נכנסנו לסלון, בדיוק כמן בסרטים, כולל הפסנטר הישן בצד, לנהר ללמוד לחפש זהב, חושבת שזה לילדים, אם כי סיפרו לנו שדי יקר.
בסונורה ישנו, זו העיירה, או עיר, לא יודעת, הגדולה באזור, שם ביליתי מעל שעה בחנות שהלכתי לאיבוד בזכרונות, כי איך גדלנו אם לא על סרטים והעבר אמריקאי.
בג'מססטון, כל החנויות, המלון, הכל בסגנון, שם ביקרנו בתחנת רכבת השמורה בדיוק כמו אז, יודעת שעדיין נוסעת, לתיירים, צריך לחפש שעות פעילות אם את מעוניינת.
לא ירדנו למכרה, וגם לא ביקרנו, יש באזור מחנות שנשארו מאז, אבל גם היה לנו רק יום לכל האזור, וגם בתחילת יוני, חום בילתי אפשרי...
לבטח אפשר לחפש בגוגל, ראינו שעברנו מחנה של צרפתים ומחנה של סינים, ככל הנראה חיפשו זהב, לפי אזרחות של כל אחד????
לא ביררתי עיניין זה...אך כאמור הם עזובים. -
-
תודה לכולםלמרות שלא אני פניתי אליכם, לקחתי רעיונות טובים לטיול הקרוב כשאהיה ברינו ובטאהו. ואמנם אני תמיד מתכנן את בתי המלון מראש, אבל כשמגיע למקום אני אוהב לאלתר ונראה לי שיש כמה מקומות ששוה להגיע אליהם. -
היי ראובןאז הנה מלון מקסים שהיינו, מהתקופה, אבל עם כל המוחיות, ובריכה נהדרת שמאד שימח אחרי היום החם...
http://gunnhousehotel.com/rr1.html -
שושיתודה, באמת נראה מלון מקסים, אבל אני לן ברינו ובטאהו בבתי המלון של הארא'ס, שם מקבל חדרים בחינם (טוב, חינם זה יחסי, צריך להמר קצת) -
שושינכון, שכחתי...
אם כי שילמנו 79$, לחדר יפיפה עם ארוחת בוקר ביתית וטעימה, להמר היה יוצא לנו יותר, לא
-
שושילא יודע, יכול להיות, כאן למטה המחיר שזה היה אמור לעלות לנו (אבל מקבלים חדר יותר טוב -executive) + אוכל + משקאות, קוקטיילים וכו' + מופע + שייט באגם שעתיים עם משקאות ונישנושים + תלוש 100 דולר לשחק במכונות, גם אם נפסיד 200 או 300 דולר, לא נורא, אבל מקוים להרויח קצת.
-
שושי תודהמתחילה לחפור בחומר.