ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

לנעול או לא לנעול...

פורום דרום אמריקה
    4
    5
    828
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • ?
      אורח נערך לאחרונה על ידי

אתמול אחרי שבדקתי שהכל נכנס לתיק בפעם הראשונה שמתי לב לתופעה מדאיגה מעט... אין מצב שאני נועל את התיק!! טוב נתחיל מהתחלה .. מדובר בתיק של קרימור (יאגואר אם זה אומר לכם הרבה..) והוא נסגר בעזרת קליפיסים ולא ריצרץ.. תאמינו לי שבהיתי בתיק איזה חצי שעה וניסית
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • tsahik69
        tsahik69 נערך לאחרונה על ידי

לדעתי ממש לא חשוב
        כמו שאמרת כל סכין פשוטה תץחתוך את התיק מנעול חשוב לשים על התיק הקטן ובו לאחסן את הדברים החשובים. התיק הגדול ממילא או שיהיה עליך או שיהיה באוטובוס (ואז אם ירצו לקחת יקחו פשוט את כל התיק) או שיהיה באכסניה. התיק הקטן לעומת זאת הרבה פעמים מונח איפשהו במסעדה
        • ili
          ili נערך לאחרונה על ידי

לנעול או לא לנעול...:Re
          רב המטיילים לוקחים כיסוי תיק - יש בו טבעות שניתן להעביר דרכם מנעול. כיסוי תיק שומר מלכלוך -אותי זה הציל מסרטנים מסריחים שהניחו לי על התרמיל, פחות חסין לגשם . יתרונות נוספים, שק איחסון לציוד שמשאירים שיוצאים לטרק / מס` ימים ... מקום נוסף לקניות ו
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

לנעול או לא לנעול...:Re
            כמה שלבים לפתרון הבעיה: 1. תבדוק שהתיק הוא לא 30 ליטר. אם כן, קנה תיק 60 ליטר לפחות. אם לא, עבור לסעיף הבא. 2. תבדוק היטב שלא לקחת שום דבר מיותר. בד''כ נוטים לקחת יותר מידי בגדים. 3. הרבה יותר נוח לארוז את התיק כאשר כל הדברים ארוזים בפק''לים. פק''ל לקפ
            • mya1
              mya1 נערך לאחרונה על ידי

כיסוי תיק..
              זה לא כספת אבל... זה קצת מרתיע..יקחו תיקח אחר שפחות מסובך משלך.. אבל גם בלי זה תסתדר, זה יותר נוחות.. לדוגמה- אתה צריך להשאיר בהוסטל דברים מסוימים כי אתה יוצא לטרק, אז זה ישמש אותך כשק, או לזרוק לתוכו מתנות וכביסה מלוכלכת,... אפשר להסתדר בלי, אניהסתדר
              • 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון