לנעול או לא לנעול...
-
אתמול אחרי שבדקתי שהכל נכנס לתיק בפעם הראשונה שמתי לב לתופעה מדאיגה מעט... אין מצב שאני נועל את התיק!! טוב נתחיל מהתחלה .. מדובר בתיק של קרימור (יאגואר אם זה אומר לכם הרבה..) והוא נסגר בעזרת קליפיסים ולא ריצרץ.. תאמינו לי שבהיתי בתיק איזה חצי שעה וניסית -
לדעתי ממש לא חשובכמו שאמרת כל סכין פשוטה תץחתוך את התיק מנעול חשוב לשים על התיק הקטן ובו לאחסן את הדברים החשובים. התיק הגדול ממילא או שיהיה עליך או שיהיה באוטובוס (ואז אם ירצו לקחת יקחו פשוט את כל התיק) או שיהיה באכסניה. התיק הקטן לעומת זאת הרבה פעמים מונח איפשהו במסעדה -
לנעול או לא לנעול...:Reרב המטיילים לוקחים כיסוי תיק - יש בו טבעות שניתן להעביר דרכם מנעול. כיסוי תיק שומר מלכלוך -אותי זה הציל מסרטנים מסריחים שהניחו לי על התרמיל, פחות חסין לגשם . יתרונות נוספים, שק איחסון לציוד שמשאירים שיוצאים לטרק / מס` ימים ... מקום נוסף לקניות ו -
לנעול או לא לנעול...:Reכמה שלבים לפתרון הבעיה: 1. תבדוק שהתיק הוא לא 30 ליטר. אם כן, קנה תיק 60 ליטר לפחות. אם לא, עבור לסעיף הבא. 2. תבדוק היטב שלא לקחת שום דבר מיותר. בד''כ נוטים לקחת יותר מידי בגדים. 3. הרבה יותר נוח לארוז את התיק כאשר כל הדברים ארוזים בפק''לים. פק''ל לקפ -
כיסוי תיק..זה לא כספת אבל... זה קצת מרתיע..יקחו תיקח אחר שפחות מסובך משלך.. אבל גם בלי זה תסתדר, זה יותר נוחות.. לדוגמה- אתה צריך להשאיר בהוסטל דברים מסוימים כי אתה יוצא לטרק, אז זה ישמש אותך כשק, או לזרוק לתוכו מתנות וכביסה מלוכלכת,... אפשר להסתדר בלי, אניהסתדר