ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אשרות כניסה/מעבר

פורום דרום אמריקה
    5
    11
    1735
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • matidu
      matidu נערך לאחרונה על ידי

אהלן, רציתי לדעת איך מארגנים מעברי גבול -ויזה. היכן מוציאים לכמה זמן מקבלים... למדינה בה אני נוחת - ארגנטינה יש צורך להוציא ויזה מהארץ? דבר נוסף שרציתי לברר הוא: יש לי אזרחות ארגנטינאית, הדרכון שלי לא בתוקף (עליתי לארץ כשהייתי בן שנתיים וחצי והיום אני
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • tsahik69
        tsahik69 נערך לאחרונה על ידי

אשרות כניסה/מעבר:Re
        המדינות היחידות בדרא''מ המצריכות ויזה הן ונצואלה סורינאם והגויאנות. לרוב המדינות מקבלים אשרת שהיה חינם של 30-90 יום אם יש לך תוכנית לשהות בארגנטינה למעלה מ 90 עדיין אין צורך שתמהר לחדש את הדרכון שלך כי ניתן לחצות את הגבול ולחזור וכך לחדש את האשרת שהיה.
        • matidu

רב תודות לך בנאדם. את האשרות מקבלים במעברי הגבול, או שיש צורך ללכת לקונסוליות? ועד כמה הכניסה לפרקים בארגנטינה (טורס, פיצ רוי...) יקרה? כדי לדעת אם באמת משתלם לי כל הטררם של חידוש הדרכון?
          • tsahik69
            tsahik69 נערך לאחרונה על ידי

רק באיגוואסו יש הסדל של איזה חצי מחיר למקומיים ולתיירים פי 2... אבל גם שם ניתן בקלות להיכנס כארגנטינאי אם אתה מלווה בכמה ארגנטינאים אחרים...(כן בדקתי את העניין) פיץ רוי-כניסה חינם. טורס דל פאינס- זה בצ`ילה ויחיסת לארץ הכניסה זולה. האשרות ניתנות במעברי
            • ?
              אורח נערך לאחרונה על ידי

כארגנטינאי מספר עצות
              אני עליתי בגיל 6 יש תהליך שצריך לעשות בגיל 18 בשגרירות בארץ (ENROLAMINTO) והגרלה של הצבא אבל אפשר לסדר אם רוצים גם בארגנטינה עם התעודת זהות אפשר לעבור ארגנטינה צ`ילה חופשי אתה צריך תעודת לידה כדי להוציא DNI אתו אתה הולך למשטרה הפדרלית מוציא ת.ז וד
              • solc_gelman
                solc_gelman נערך לאחרונה על ידי

בדקתי בשגרירות
                בדקתי בעצמי (פחות או יותר הסיפור כמו שלך), שמעתי מאימא שלי שיש הנחות גבוהות לאזרחי ארגנטינה והיבשת דרא''מ, ולהוציא DNI עולה 500 ש''ח (רק הDNI) וההליך לוקח בין 5-8 חודשים (אני לא צוחקת) זה בדיוק מה שאמרו לי בשגרירות הארגנטינאית בתל אביב. לפי ההנחות והמח
                • ?
                  אורח נערך לאחרונה על ידי

לגבי ההנחות
                  בחלק מהפארקים הלאומיים צריך לשלם דמי כניסה ואז המחיר הוא בדרך כלל 30 פזו לחוצן ו10 פזו לארגנטינאי. אם הוצאת הדרכון עולה 500 ש''ח, זה לא חוסך לך הרבה... שאלה: ומה קורה אם יצאת ''חיובי'' בהגרלה של הצבא הארגנטינאי, 3 שנים בצבא הישראלי לא תופס?
                  • matidu

לגבי ההנחות:Re
                    רב תודות לכולכם. אני מאמין שלא, בדיוק כמו שלעשות צבא שם לא תופס פה 🙂
                    • assaf
                      assaf נערך לאחרונה על ידי

לגבי ההנחות:Re
                      מעבר לעוד הנחות שלא צויינו פה כמו בטיסות פנימיות לדוגמא (ואני בטוח שיש עוד דברים שלא נמנו פה), ועשויות כן או לא להשתלם לך בסוף זה בכלל לא האישיו. יש לך אפשרות להוציא תעודה רשמית ממדינה אחרת ועוד תמורת השקעה מינימילית של 500 ש''ח (שעשויים להתקזז ואף יות
                      • ?
                        אורח נערך לאחרונה על ידי

לדעתי זה פשע מצדך לא לעשות את הדרכון. בארגנטינה יש מקומות שזרים משלמים בהם לא פחות מ-7 פעמים מה שהמקומי משלם... (למשל כניסה לפארק אקונקגווה) אם יש לך את הזמן - כדאי!
                        • ?
                          אורח נערך לאחרונה על ידי

נכון אם עושים מהארץ
                          בארגנטינה לקח לי להוציא DNI כשתעודת הלידה ביד 6 שעות אבל יכול לקחת שבוע לי היה מזל נפלתי על פקידה מהקהילה היהודית והיא סידרה לי תוך 6 שעות הדרכון ו תעודת הזהות אותם מנפיקה המשטרה הפדרלית היה לי תוך 24 שעות דרך קשר אישי של הבעל של בת דודה של אמא שלי
                          • 1 / 1
                          • פוסט ראשון
                            פוסט אחרון