טיסה מבנגקוק להאנוי
-
שלום,
אני מגיעה לבנגקוק עוד חודש ב-15:15 אחה"צ ומעוניינת להמשיך משם ישירות להאנוי.
לאייר אסיה ולויאטנם איירליינס יש רק טיסות בוקר-צהריים להאנוי ולתאי איירליינס יש טיסת אחה"צ ב-17:50 אבל במחיר מופקע של 9240 בהט (בהשוואה ל-2500 בהט בממוצע של שתי החברות הראשונות).
- מישהו מכיר חברות תעופה נוספות שטסות בקו בזה?
- האם ישנו גסטהאוס/מלון בבנגקוק סמוך לנמל התעופה? האם יש קניון כלשהו באיזור או משהו לעשות שלא מצריך ממש להיכנס לעיר?
אני ממש מתלבטת אם "לשרוף" יום בבנגקוק או לשלם כמעט פי 4 על טיסה...
תודה על העזרה! -
טיסה מבנגקוק להאנויאני הייתי משתעמם להיות בסביבת השדה. יש מלונות במחירים סבירים ואיזה קניון משעמם למדי.
בחישוב כספי יצא לך הרבה יותר זול לנסוע לעיר ולישון בה מאשר לטוס עם תאי, מה גם שבנגקוק נחמדה. זה מה שאני הייתי בוחר. -
טיסה מבנגקוק להאנויהעניין הוא שבבנגקוק אני בכל מקרה אהיה בסוף הטיול וזה סתם טרטור לנסוע מהשדה לעיר ולמחרת בבוקר לנסוע חזרה, במיוחד עם הפקקים ואם רוצים להספיק לטיסת בוקר אז בכלל...
יודע לתת לי שמות של מלונות, עדיף זולים, בקרבת השדה? -
טיסה מבנגקוק להאנוימצטער, אין לי נסיון אישי במלונות כאלה.
שאלת מה דעתינו אז עניתי לך את דעתי.
באתרי הזמנת מלונות כמו AGODA ושות' תוכלי למצוא את מבוקשך. -
טיסה מבנגקוק להאנויתבדקי טיסות עם חברת תעופה JETSTAR
אנו טסנו שנה שעברה ישירות מהטיסה שנחתה באותה השעה בבנגקוק,הגענו לוויאטנם בערב,אז בטוח יש להם טיסות כאלה,מחירים ממש זולים,חברה מעולה.
מקסימום שנו מסלול ותתחילו את הטיול בוויאטנם מסייגון וחזרו מהנוי-זו גם אפשרות. בכל מקרה JETSTAR זו חברה מעולה לטיסות פנימיות בוויאטנם ותאילנד כמו AIRASIA -
טיסה מבנגקוק להאנויבטוחה שטסתם איתם להאנוי? באתר שלהם רשומה רק סייגון כיעד בוויאטנם...
אוף הטיסה היחידה של אייר אסיה מבנגקוק להאנוי היא ב-06:45, מתי אמורים לצאת מבנגקוק כדי להגיע לטיסה בזמן, בהתחשב בפקקים? 5 בבוקר? -
טיסה מבנגקוק להאנויזה לא כזה טרטור לנסוע מהשדה לעיר עצמה. אפילו אם את לוקחת מונית יקרה לקאווסן ובחזרה, עדיין ההפרש יוצא יותר קטן מאשר לקחת את הטיסה היקרה (ואם את לוקחת מונית זולה או אוטובוס, אז בכלל)
השיקול של "אגיע לבנקוק בסוף הטיול" בעיני לא ממש רלוונטי, כי השאלה היא מה החלופה. לי יצא להגיע לבנקוק ארבע פעמים בטיול האחרון שלי (לילה בין הודו לקמבודיה, שבוע כשחיכיתי לויזה לבורמה, יומיים בין בורמה לאיים ויומיים לפני הטיסה הביתה), ובכל פעם נהניתי להגיע לשם מחדש. -
טיסה מבנגקוק להאנויב 4:30 בערך.
פקקים לא יהיו בשעה הזו אבל צריך להגיע לצ'ק אין לכל הפחות 45 דקות לפני הטיסה וצריך לקחת גם קצת זמן כמרווח ביטחון. -
טיסה מבנגקוק להאנויאבוי. אני מבינה אז שמהשדה לאיזור הקווסאן זה פלוס מינוס שעה. אם צריך לצאת ב-4:30 אז כבר עדיף לישון בקרבת השדה...
תודה
-
טיסה מבנגקוק להאנויחפשי באגודה, יש מלונות זולים ליד נמל התעופה, הכוללים שאטל חינם הלוך-חזור. -
טיסה מבנגקוק להאנויהפתרון שלי לבעיה היה לטוס להו צ'י מין סיטי במקום להנוי. לויטנאם איירליינס יש טיסה ב- 19:30 (יש גם טיסה ב 15:45 אבל זה קצת לחוץ..). אמנם הטיסה יצאה יקרה בהרבה מאייר אסיה, אבל סתם לעשות חצי לילה סהרורי בבנגקוק? אופציה אחרת היא לעשות כבר כמה ימים בבנגקוק, או לפחות לקחת את טיסה בצהריים.