טיול ג'יפים לוואדי רום (ירדן)
-
אנחנו מתכננים טיול ג'יפים לזוג לוואדי רום ללא לינה (יוצאים וחוזרים מעקבה). פנינו לראפאת טייסיר שקיבל המון המלצות באתר.
ראפאת מבקש מאיתנו 265 דינר לאדם, כולל הסעות ממעבר הגבול לעקבה ובחזרה (לא באותו יום) וכן הסעה מעקבה לוואדי רום ובחזרה לעקבה.
עדיין, זה נשמע לי ממש יקר, מה דעתכם?
-
@DannyMandelik אמר:
אנחנו מתכננים טיול ג'יפים לזוג לוואדי רום ללא לינה (יוצאים וחוזרים מעקבה). פנינו לראפאת טייסיר שקיבל המון המלצות באתר.
ראפאת מבקש מאיתנו 265 דינר לאדם, כולל הסעות ממעבר הגבול לעקבה ובחזרה (לא באותו יום) וכן הסעה מעקבה לוואדי רום ובחזרה לעקבה.
עדיין, זה נשמע לי ממש יקר, מה דעתכם?
תמיד אפשר לפנות לסוכנים נוספים (יש רשימה באתר, קראי גם בשרשורים)ולברר מחיר.
• הסיור בואדי-ראם, גם כלול במחיר?
בכל מקרה, מחיר מעבר לאדם בגבול בערך 30 דינר, עוד 11 דינר נסיעה מהגבול (אני מניחה שסוכן יגבה קצת יותר) נסיעה במונית מעקבה לואדי-ראם, תעלה 20-25 דינר לכיוון אחד, גם אם הנהג של הסוכן ימתין לכם, נשמע שהצעת המחיר "קצת" גבוהה מדי.
-
-
אם הביקור בירדן ימשך רק יום אחד, תשלמו ביציאה מירדן (במעבר-הגבול)40 דינר - התשלום הוא לשלטונות הירדנים(אבל אתה מוזמן גם לשאול את המדריך).
במעבר הגבול הישראלי, תשלמו 107 ש"ח.
התשלום עבור מעבר+מדריך כדי להכנס לירדן, יועבר כנראה למדריך(כמה אחוז מהבקשיש יועבר לרשויות, אין לי מושג).
-
תפני לעיסאם סלמה
962777880595 עדיין לא נסעתי איתו אבל קיבלתי ממנו הצעת מחיר טובה.יש עליו כמה המלצות באתר.
-
היי,אני לא מבינה למה אתם לא נוסעים בתחבורה ציבורית, יש לכם אוטובוס מעקבה בחמישה דינר לאדם או לתפוס מונית ותמתין גם ב כ חמישים דינר לשניכם, אני בווצאפ אם תצטרכו עזרה עוד ,אני הרבה בירדן ומכירה הכל 0543107454 רינת:) תיהנו בכל אופן.
-
כן,המחיר שהוא נותן לכם,כולל מעבר.