מלון שרתון גרנדה לגונה פוקט
-
אנחנו זוג+ 2 ילדים ושמגיעים לפוקט ב- 08.10 אני חשבתי לסגור על מלון מילניום בחוף פאטנוג אך לפי כל ההמלצות- כדאי ללכת על חופים
אחרים שיותר מתאימים למשפחות דמו קאמלה או קאטה האם זה כדאי ועדיף
כמו כן קיבלתי המלצות טובות על המלון בחוף באנג טאו מה דעתכם?
האם מישהו היה במלון הזה ויכול לתת לי חוות דעת....
תודה,
שמרית -
אני הייתי בלגונה והיה מדהיםתראי, פטונג ולגונה זה הבדל של שמים וארץ.
פטונג זה מרכז העניינים והבלאגן ולגונה ההפך מכך.
לגונה נחשבת לטופ שבטופ של פוקט. ישנם שם בתי מלון מדהימים שלא נתקלתי בהם באף מקום בעולם.
אני הייתי שם לילה אחד (לאירוע רומנטי מיוחד) ועד עכשיו ההתלהבות לא ירדה ממני. מה שכן, מכיוון איזור הלגונה היא הכי יוקרתית בפוקט גם המחירים בהתאם. כמו כן גם לילדים אין כ"כ מה לעשות שם כי זה נחשב לאיזור יחסית "מבוגר".
דווקא הייתי מציע לכם להישאר בפטונג במלון המילניום שהוא בתוך הקניון של פטונג (גאנסילון) וזה גם מתאים לילדים.
בכל מקרה המרחק בין פטונג ללגונה הוא כ-30-40 דקות אז אם פתאום נמאסה עליכם פטונג, תמיד אפשר לקפוץ ללגונה השקטנה והנעימה.
-
מלון שרתון גרנדה לגונה פוקטהמילניום מלון מדהים.
צמוד לקניון המקסים של פוקט וקרוב לחיי הלילה החוף "פטונג".
5-10 דקות ברגל לים.
אם אתם רוצים שקט ושלווה זה לא בדיוק המקום אבל אני בכל זאת מאוד ממליץ להישאר בחוף פטונג מכיוון שהוא הכי תוסס.
הנה מלוןבחוף פטונג שיכול יותר להתאים,עוברים את הכביש ואתם בים.
http://www.sawadee.com/hotel/phuket/holidayinn/
ועוד אחד ממש על המים
http://www.agoda.com/asia/thailand/phuket/safari_beach_hotel .html?type=1&site_id=1410012&url=http://www.agoda.co m/asia/thailand/phuket/safari_beach_hotel.html&tag=c57b7 9b8-bbf6-4f58-a4e4-df9d7b39d0cb&gclid=CPD9pKGwzaMCFQ-RZg odq3DMsw
-
עכשיו נזכרתיrevitalllמהפורום היתה במלון הזה לפני מספר חודשים תשאלו גם אותה
-
מלון שרתון גרנדה לגונה פוקטהיי שמרית,
איתן זוכר נכון. אנו היינו במלון הזה וגם אני התלבטתי באותה שאלה בזמנו. בסופו של דבר את השהות בפוקט פיצלנו לשני האיזורים, משום שמאוד רציתי לשהות במלון שרתון גרנד לגונה המפנק, הממוקם בצד הצפוני, ובכל זאת לא לוותר לחלוטין על איזור פטונג התוסס.
מלון שרתון גרנד לגונה אכן מדהים. הוא משתרע על פני שטח עצום עם חוף ים פרטי (נדיר בפוקט) ולגונה יפיפיה, גשרונים, בריכות רבות, שלחלקן חול כמו זה שעל שפת הים, ואחת מהן, המתפתלת בין איזורים שונים היא הבריכה הגדולה ביותר בתאילנד. הם שידרגו אותנו לוילה מדהימה וענקית, שכללה שני חדרי שינה מרווחים מאוד שלכל אחד מהם גם חדר אמבטיה ושירותים משלו, פינת אוכל, מטבחון מאובזר וסלון גדול. בסלון ובכל אחד מהחדרים היו טלויזיות פלזמה גדולות, די.וי.די ומרפסות עם רהיטי גן, הצופות על הלגונה, הים והבריכות. בנוסף לשאר הבריכות, לאורחי הוילות יש גם בריכה פרטית, שם הוגשו לנו לאורך כל היום צלחות אישיות עם פירות חתוכים ומשקאות שונים.
במלון פינוקים רבים וספורט ימי לא ממונע בחינם בים ובלגונה. אנו נהנינו להשיט קיאקים ומפרשיות בלגונה. אחת האטרקציות במלון זה היא ה"בייבי אלפנטס", שני גורי פילים שהאורחים יכולים להשתעשע עמם, לרכב עליהם מעט, והם אפילו חיבקו אותנו בחדקיהם וללא התרעה נישקו אותנו על פינו באמצעות החדק (משעשע אבל הריח לא משהו...).
המינוס היחיד של מלון מדהים זה הוא מיקומו המבודד למדי. לרשות האורחים סירות בהן ניתן להגיע למרכז קניות של הלגונה (הכל יקר), אולם למי שמחפש יותר "אקשן" יתאים אולי אזור אחר. למי שמחפש פינוקים ו"בטן גב" – המלון הזה מושלם.
בהמשך עברנו למלון הולידיי אין בחוף פטונג, שאמנם אינו ברמה של השרתון אך ממוקם מצויין וגם הוא מלון מפנק וברמה גבוהה ומהבסיס הזה עשינו את כל האטרקציות והטיולים (יותר קרוב ונגיש).
בדיעבד אני שמחה על ההחלטה הזו, שאיפשרה לנו לטעום "משני העולמות".
תוכלי לקרוא על המלון גם בטיפ שכתבתי לגביו: http://www.lametayel.co.il/%D7%9E%D7%9C%D7%95%D7%9F+%D7%A9%D 7%A8%D7%AA%D7%95%D7%9F+%D7%92%D7%A8%D7%A0%D7%93+%D7%9C%D7%92 %D7%95%D7%A0%D7%94+%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%98
-
מלון שרתון גרנדה לגונה פוקטקודם כל תודה על העזרה!
אנחנו מגיעים לפוקט בטיסה פנימית ב- 08.10 ונשהה שם עד 15.10 משם יש לנו טיסה לבנגקוק, אני חשבתי לשהות יומיים בקופיפי במלון, ואז לחזור לפוקט עד ה- 15.10, אני קצת מתלבטת בפרט שאמרו לנו שאין מה לעשות עם ילדים בקופיפי בנוסף כל עניין המעבורת קצת מלחיץ אותי, ולכן הפיתרון הוא לשהות בפוקט ולקחת יום טיול לקופיפי, אם אני יחליט ללכת על ההצעה שלך לחלק את הימים - כמה ימים כדאי לי לשהות בלגונה וכמה ימים כדאי לי לשהות בחוף פטונג?
תודה על המענה של כולם אתם מדהימים!
שמרית
-
מלון שרתון גרנדה לגונה פוקטומה המחירים לזוג בשני המלונות שהזכרת? -
מלון שרתון גרנדה לגונה פוקטשמרית, אני מציעה לך לקרוא בקוביות בצד שמאל או בכתבות את סיכום הטיול שלי ("הטיול של רויטל"), שם תוכלי לראות איך עשינו חלוקה דומה. אני ממש ממליצה לא לוותר על לינה בקופיפי. כמה שהגרנד לגונה מפנק, "זה לא אותו הים" ומבחינתי השהות בקופיפי היתה המהנה ביותר בכל הטיול. גם משפחות אחרות שהתלבטו לגבי עניין זה וקיבלו את עצתי לעשות כך, היו מאוד מרוצות על ההחלטה הזו. אם זה יותר מדי מעברים עבורכם, עדיף לדעתי לוותר על הגרנד לגונה ולא על קופיפי. לנו המעבר לא היה בעייתי. מראש ריכזתי במזוודה אחת את מה שנזדקק לו, כך שפתחנו רק אותה ולא היתה התעסקות יותר מדי עם פריקה ואריזה. אם תחליטו גם להיות שם, הייתי מקצה אולי עוד יום נוסף. את הימים בהם אתם מתכננים טיולי שייט וכד' עדיף מפטונג. לפנטזי זה בערך אותו מרחק, זה נמצא בערך באמצע הדרך ביניהם.
einav210, לגבי המחירים ניתן לבדוק בלינק שמצורף לטיפ (יש גם טיפ נוסף לגבי ההולידיי אין). הגרנד לגונה יקר. ההולידיי אין פחות. -
מלון שרתון גרנדה לגונה פוקטאני מצטערת שאני משגעת אותך, לגבי פוקט איזה מלון ברמה יותר טובה
כפי ששמת לב מדובר בזוג מפונקים כולל הילדים....
מילניום או הולידי אין פוקט? יש לי תחושה שמלון הולידי אין ישן יותר נכון? מה לגבי פעילויות לילדים?
אלף תודות,
שמרית -
מלון שרתון גרנדה לגונה פוקטשמרית, את ממש לא משגעת אותי, תרגישי חופשי לשאול מה שאת רוצה
לא אוכל להשוות בין המלונות, כי במילניום לא הייתי, אבל אני יכולה לומר שהולידיי אין פטונג הוא מלון יפה במיקום מצויין. קרוב לטיילת ולשפת הים (מעבר לכביש) ולא רחוק מהקניון. הוא ממש לא מלון ישן. יש בו אגף חדש יותר ואת האגף הישן, אבל גם הוא נראה כחדש, ולמרות שבהתחלה קיבלנו חדר באגף החדש, העדפתי לעבור לחדר אחר שנמצא דווקא באגף הישן, כי הוא היה ממש גדול ומרווח, עם מרפסת גדולה הצופה לים והמון פינוקים כגון שלל מעמדים מיוחדים, בהם ניתן להדליק נרות לאוירה רומנטית או אמבט לאור הנרות. אם נוסעים כזוג, החדרים הכי "שווים" הם חדרי הוילה עם היציאה לבריכה, אבל לא מאפשרים לשהות שם עם ילדים.
במלון 4 בריכות. בתוך אחת מהן בנויות מעין מיטות ג'קוזי אישיות ובר, בו ניתן לשתות תוך שכשוך במים. באחרת מגלשת מים ושאר מתקני מים לילדים. יש לובי פתוח גדול ויפה, מועדון ילדים נחמד והמסעדות מציעות ארוחות בחינם לילד המתלווה למבוגר משלם. אנו היינו מאוד מרוצים.
תוכלי לקרוא גם בטיפ שכתבתי על המלון הזה:
-
מלון שרתון גרנדה לגונה פוקטבנוסף לתשובה המצויינת של רוויטל אני יכול להוסיף לכם עוד מלון שצמוד ל"הולידיי אין" אולי גם טיפה יותר מפואר.
http://www.merlinphuket.com/patongmerlin/index.html