מקומות לראות בין Finger Lakes ל-White Mountains
-
אני מתכנן טיול משפחתי בצפון מזרח ארה”ב בסביבות יולי (נכון, יש עוד זמן עד אז, אבל אני כבר רוצה לסגור מסלול כללי).
אנחנו מגיעים מטורונטו דרך מפלי הניאגרה לתוך צפון מדינת ניו-יורק ומש לאזור של אגמי האצבעות (Finger Lakes). אחרי שנסיים שם, נגיד באזור Watkings Glen ו- Ithaca, אנחנו רוצים להמשיך לכיוון ההרים הלבנים (White Mountains). אבל זו נסיעה של יותר מ-7 שעות עד לשם. השאלה שלי: אילו עוד מקומות יפים אפשר לראות בדרך, כדי שלא נצטרך ביום אחד לנסוע מרחק כזה גדול?
-
@Crescendo-0
הרי אדירונדק, צפון ורמונט באזורי ברלינגטון ו- Stowe.
-
@Crescendo-0
שלום
כמה ימים יש לכם לתת בין האצבעות ללבנים?
מוני
-
אני לא מאד מוגבל בזמן, ככה שיש לי כמה ימים בין לבין. בוא נגיד… יומיים, שלושה נשמע לי הגיוני.
-
@Crescendo-0
ההמלצה היא כפי שעודד הציע
https://goo.gl/maps/LgJyWDkcSc7w7MVy7
אגב אם אינכם חוזרים לטורונטו אז יש להתייחס לסוגית
שכירות רכב מטורונטו לניו יורק?
מוני
-
-
ראיתי את המסלול. לאגם פלסיד (Placid), סטו (Stowe) וכל שאר המקומות במסלול שהצעת אני מתכוון להגיע בכל מקרה (למעט Inlet. מה מיוחד שם?), פשוט אחרי שנסיים בהרים הלבנים (White Mountains). אני יותר ויותר מקבל את הרושם שאין מנוס מלנסוע כ-3 שעות (עם הפסקות, אבל עדיין) אחרי אית’קה, כאשר הכיוון הכללי הוא להרים הלבנים.
ובאשר לעניין הרכב – אנחנו עושים מסלול מעגלי, כלומר: מתחילים בטורונטו ומחזירים את הרכב בטורונטו. מהבחינה הזו, לא צריכה להיות בעיה.
-
תודה רבה, עופר.
-
@Crescendo-0
inlet היא רק נקודה בתוואי מוצע,על מנת שתוואי הנסיעה יעבור דרכה
וכך תיהנו בנסיעה ללייק פלאסיד דרך לב האדירונדאק.
מוני
-
מאיפה אתם חוזרים לישראל? -
-
עכשיו ראיתי…
אם אני מבין נכון, התיכנון כרגע הוא: איתקה והאזור – “מקומות לראות” – הרים לבנים – אזור לייק פלאסיד ואז חזרה לקנדה… אני מצטרף להמלצה לשלב את אזור לייק פלאסיד+הרי אדירונדק בין אית’קה להרים הלבנים לפי המסלול שמוני ועודד הציעו ומשם לחזור ישירות לקנדה (פרנקוניה-מונטריאול נסיעה די קלה ויפה)