ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סקי ארה"ב

פורום סקי וסנובורד
    סקי סקי וסנובורד
    4
    4
    700
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Sapir3171910
      Sapir3171910 נערך לאחרונה על ידי

אתרי סקי מומלצים באזור ניו יורק? 

ובמידה ומישהו יודע עלויות..

jisaacs ldude 2 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rozmar
        rozmar נערך לאחרונה על ידי rozmar

כעיקרון, החוף המזרחי אינו נחשב מוצלח בתחום הסקי, בשל תנאי שלג קשים וקרחוניים. הכי קרוב שגלשתי בחוף המזרחי היה במון טרמבלן בקנדה, שנמצא כ 8 שעות מעל ניו יורק, החוויה לא היתה מרנינה במיוחד, ומה שזכור לי זה שלג קרחי וירידה ברמת הגלישה שלי. מצד שני, זו היתה שנתי השלישית בגלישה, אז רגרסיה זה דבר שיכול לקרות.

אם תוכלו להרשות לעצמכם לטוס כמה שעות מערבה- סולט לייק סיטי עם אתריה הקרובים מאד לשדה התעופה (חצי שעה משם יש את דיר וואלי+פארק סיטי+ קניונס), או טיסה לדנבר קולורדו המדהימה לחווית הגלישה הטובה בעולם (לדעתי האישית). סאות’ווסט לא יקרים, ובכמה שעות טיסה אתם בעולם משודרג של גלישה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • jisaacs
          jisaacs @Sapir3171910 נערך לאחרונה על ידי

@Sapir3171910

עלויות ---  ספירה אחרת ממה שמכירים באירופה, סקי פס יקר בהרבה.

אתר הסקי הגדול ביותר בחוף המערבי הינו 

Killington Ski Resort

אבל השאלות שנשאלות:

• האם אתם יודעים לגלוש.
          • כמה זמן (בימים) אתם רוצים להקצות לנושא.
          • מתי – ראו הערת רוזמר, על טיב השלג בחוף המזרחי

בהנאה

• ldude
            ldude @Sapir3171910 נערך לאחרונה על ידי

@Sapir3171910

תשמעי- ב –2004  הייתי באתר שנקרא GREEK PEAK – בצפון מדינת ניו יורק.  אתר די קטן, ובינינו קצת מעאפן. מבחינת שלג היה אחלה אבל הייתה שנה קרה במיוחד ובאותו יום היו -23 [ מינוס 23] מעלות….. עכשיו מכיוון שאני מכור לגלישה נהניתי אבל… המסלולים היו מאוד קצרים והרכבלים מאוד איטיים מה שקורה הוא שגולשים, בקושי מתחממים ואז צריך לעלות לאט לאט בחזרה למעלה ופשוט קרררררר מאוד.  בצהריים נשברתי ושלא כהרגלי נכנסתי לבית הקפה להתחמם ולשתות שוקו חם[ אני מסוגל לגלוש כל היום כמעט] .  העלות הייתה כ 60-65 דולר ליום אבל הייתה הנחה ל SENIOR CITIZENS באותו יום ומכיוון שהייתי בן 50 זכיתי לה! מה שכן, האתר היה חצי ריק  ואלו שגלשו היו מהזן המבוגר :-).    לא הייתי נוסע לשם במיוחד , הגעתי כי הייתי באיזור וכי אני מכור. אז אם את שם , שווה לשקול. אם לא. לא בטוח.   משיחה עם מישהו ברכבל הבנתי שהמקום אמור היה להחליף בעלות [ האתר בבעלות פרטית ולא ציבורית כמו שמקובל באירופה בהרבה מקומות] והתנאים אמורים היו להשתפר.    מקווה שעזרתי במשהו.    https://greekpeak.net/

• 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון