ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

סכנות בדרום אמריקה

פורום דרום אמריקה
    2
    4
    2281
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • talmarpam
      talmarpam נערך לאחרונה על ידי

אנחנו שלושה חברים שנוסעים לטיול באוקטובר. לאחר הרצאות שיחות עם חברים קריאת קטעי עיתונות וכו` נחשפנו לכמות גדולה מאד של סכנות במהלך הטיול מליסטים חוטפים ועד שוטרים מושחתים. אנו מעוניינים לדעת איפה ניתן לטייל בדרום אמריקה מבלי לחשוש כל היום מסכנות או מאיפ
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        אורח נערך לאחרונה על ידי

סכנות בדרום אמריקה:Re
        אם נדבר בקלישאות אז גם לחצות את הכביש זה מסוכן. רוב הסיכונים בדרום אמריקה מתמקדים בבוליביה,קולומביה וברזיל בקרנבל בעיקר. אבל בכל מקום בדרום אמריקה יכולים לשדוד אותך,מה שמעניין אותם זה הכסף שלך,לא החיים שלך. גם לי הייתה את ההתלבטות הזו,וכמעט כבר סגרתי נ
        • ?
          אורח נערך לאחרונה על ידי

קודם כל, מקרים כמו החטיפה בבוליביה חריגים מאוד (זו הפעם הראשונה שאני שומע על מקרה כזה). אני אישית טיילתי בבוליביה עצמה 11 חודשים ולא נתקלתי או שמעתי על הרבה מקרי אלימות נגד תיירים במדינה זו. סטטיטית מדינות כמו פרו, אקוודור וברזיל נחשבות אלימות יותר כלפי
          • ?
            אורח נערך לאחרונה על ידי

שלום לכם, אני טסה עוד 5 ימים וגם אני שמעתי סיפורים זוועתיים על גניבות ושודים ועוד כל מיני הפתעות. למען האמת אני גם ממש מפחדת- מצד שני אני לא חושבת שכדי לוותר בכזו קלות על מקומות שאתם רוצים להיות בהם, פשוט צריך להיות ממש ממש אחראים על הציוד והכסף שלכם, לחל
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון