ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

שקעי חשמל באנגליה

פורום ציוד טיולים, ביטוח ואיתור
    מטען
    5
    5
    1987
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אורלי283
      אורלי283 נערך לאחרונה על ידי

אני נוסעת לשהות של חודשיים באנגליה ורציתי לשאול לגבי שקעי החשמל שם – הבנתי מפה https://www.lametayel.co.il/%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99+%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C+%D7%91%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%94 שהם לא כמו אלה שבאירופה או אצלנו, אז זה אומר שאני צריכה איזשהו מתאם, נכון? ויש משמעות רק לצורת החיבור לשקע או גם למתח? המתאם מסדר גם הבדלים במתח בין המכשיר למערכת החשמל שלהם? וצריך מתאם מיוחד שעושה את זה או שזה משהו שכולם עושים? ואולי עדיף דווקא להחליף את המטען של המכשירים ככה שהוא יתאים לחשמל באנגליה אם זה אפשרי? למשל, אני לוקחת איתי מקציף חלב שקניתי מפה https://www.vero-cafe.co.il/category/%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%99-%D7%97%D7%9C%D7%91-0 (זה הידני הנטען שרואים שם) ואני חושבת שאולי אני יכולה לקנות לו כבל הטענה שמתאים לאנגליה במקום לשים מתאם, מה דעתכם? זה עדיף?
      ? דוקטור דו ליטל Rashi Sawant_4089306 dhz 4 תגובות תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ?
        משתמש שנמחק @אורלי283 נערך לאחרונה על ידי

@אורלי283 אמר:

אני נוסעת לשהות של חודשיים באנגליה ורציתי לשאול לגבי שקעי החשמל שם – הבנתי מפה https://www.lametayel.co.il/%D7%A9%D7%A7%D7%A2%D7%99+%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C+%D7%91%D7%90%D7%A0%D7%92%D7%9C%D7%99%D7%94 שהם לא כמו אלה שבאירופה או אצלנו, אז זה אומר שאני צריכה איזשהו מתאם, נכון? ויש משמעות רק לצורת החיבור לשקע או גם למתח? המתאם מסדר גם הבדלים במתח בין המכשיר למערכת החשמל שלהם? וצריך מתאם מיוחד שעושה את זה או שזה משהו שכולם עושים? ואולי עדיף דווקא להחליף את המטען של המכשירים ככה שהוא יתאים לחשמל באנגליה אם זה אפשרי? למשל, אני לוקחת איתי מקציף חלב שקניתי מפה https://www.vero-cafe.co.il/category/%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%99%D7%A4%D7%99-%D7%97%D7%9C%D7%91-0 (זה הידני הנטען שרואים שם) ואני חושבת שאולי אני יכולה לקנות לו כבל הטענה שמתאים לאנגליה במקום לשים מתאם, מה דעתכם? זה עדיף?

מתאם כמו זה, יספיק (באנגליה יש שקע מסוג G). 

אם המכשיר נקנה בארץ, אין בעיה. 

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • דוקטור דו ליטל
          דוקטור דו ליטל @אורלי283 נערך לאחרונה על ידי דוקטור דו ליטל

@אורלי283

מתח החשמל באנגליה זהה לישראל ולכן יש צורך רק במתאם פשוט, אבל

למכשירים הכוללים הארקה, כאלה שיש להם תקע עם שלושה פינים ולא שניים כמו מטענים של טלפון סלולרי,

התקן בישראל הוא יחודי, שונה מכל מקום בעולם, מיקום הפין השלישי לא מתאים למתאמים למשל שמתוכננים לתאם בין מכשיר מהאיחוד האירופי לשימוש בשקע בריטי.

אז אם למקציף שלך או כל מכשיר אחר יש שני פינים בתקע כנראה שהמתאם יתאים, אם יש לו שלושה פינים צריך לבדוק שהמתאם יכול לקבל לתקע ישראלי.

בגדול לשימוש של חודשיים אני הייתי קונה כבל בריטי מתאים. פחות כאב ראש ויותר בטיחותי.

פתרון נוסף, אם יש לך כמה מכשירים עם 3 פינים שאמורים לעמוד באותו מיקום (קומקום מקציף ומיקסר...) את יכולה לבקש מחשמלאי שיכין לך מפצל + כבל מאריך שהתקע בתקן בריטי והשקעים במפצל בתקן ישראלי.

• Rashi Sawant_4089306
            Rashi Sawant_4089306 @אורלי283 נערך לאחרונה על ידי

@ Orly 283The problem of UK plugs can be easily solved by using a Universal Travel Adapter.  But the most important thing is the mobile signal connectivity and Wifi at the place, because as a ddigital nomad I need to stay connected and work on my website and the client projects. I need to check whether the mobile signal connectivity is good enough to do skype calls and other digital stuff or do I need to bring my own mobile phone signal booster to boost the signal quality to do my digital stuff.

• dhz
              dhz @אורלי283 נערך לאחרונה על ידי

@אורלי283

יש אפשרות לקנות מתאם בארץ.  זה לא סיפור גדול.  אני קניתי בפתח תקווה (קריית אריה, ליד הקניון).  ניתן גם להזמין מהחנות את המתאם.  לא חייבים להגיע לשם פיזית.  מצאתי את החנות דרך zap.  לא זוכר כרגע את שמה.

• 1 / 1
              • פוסט ראשון
                פוסט אחרון