תחילת תכנון אנגליה - איך משלבים לונדון וטבע?
-
שימי לב שההצעה שלי, אם תיקחי את “כולה” מחייבת לפחות יומיים
יום עבור סטונהנג’ וצ’דר
יום עבור באת’
-
התחלנו להסתכל על לינות בדרום ויילס ועלתה לי תהייה: האם יש מקומות לינה עם מזגן באיזור? או שהם מעטים מאד? -
לא נתקלתי כל כך במזגנים בבריטניה. בקושי קיים בחנויות ובאוטובוסים, בבתים זה ממש נדיר. עם זאת, מאוורר זה בגדול מספיק. אני מאוד סובלת מחום (אני הולכת עם חולצה קצרה ב-15 מעלות) ואני מסתדרת עם מאוורר בקיץ גם כשיש גלי חום.
-
נדיר מאד שיש מזגן בבתים פרטיים [גם במלונות לא תמיד יהיה], אבל גם באוגוסט הספיק לנו לגמרי מאוורר. את תשללי הרבה אפשרויות לינה מעולות אם תסנני לפי מזגן.נכון שיש בשנים האחרונות גלי חום באירופה, אבל עדיין אין מזגן – גם לא בתחבורה ציבורית בחלק ניכר ממדינות אירופה, גם לא באוניברסיטאות וכד’.
-
לילך
רציתי להגיד תודה רבה על השירשור המעמיק הזה.. אחרי סקוטלנד התאהבנו בבריטניה ומניחה שנחזור, אולי באמת לווילס! (ואולי שוב סקוטלנד. העיקר שיש מבחר!)
-
תודה רבה אוליב ושקד!
פנינית – יצא לי להציץ (לצערי רק להציץ) בשרשור שלך על סקוטלנד, והיא נראית נהדרת. אולי נגיע יום אחד גם לשם … בהחלט נראה שבריטניה מלאה באפשרויות

-
ועוד תהיה – אני זוכרת שקראתי בפורום שבבריטניה יש הרבה אתרי הזמנת דירות מקומיים שכדאי לחפש בהם (מלבד בוקינג ואיירבנב), ועמיחי אפילו הוסיף קישורים בבלוג שלו לרשימה ארוכה של אתרים.
השאלה היא איך בודקים חוות דעת על הדירה באתרים האלה? למשל, ראיתי בחלקם שיש חוות דעת מ tripadvisor, שאני יודעת שהן פחות אמינות מבוקינג (כי כל אחד יכול לכתוב חוות דעת, לא רק מי שלן שם). יש משהו שאני מפספסת?
-
Homeaway הוא אתר הזמנות די גדול ויש בו חוות דעת. הזמנתי ממנו רק פעם אחת אבל למיטב זכרוני הוא עובד כמו איירבנב במובן שאת מדרגת את המקום והוא אותך. יש כל מיני אתרים של קוטג׳ים, יש גם דברים אזוריים ומקומיים. מודה שאני לא מהחופרים יותר מדי ואם אני רואה משהו שעומד בתקציב ומוצא חן בעיני אני לוקחת. אני קוראת חוות דעות, אבל אם הציון הכללי טוב וכמה חוות דעת שקראתי הן בסדר אז אין לי יותר מדי בעיה.
-
הוזכר על-ידי
pninit1234
-
הוזכר על-ידי
pninit1234