ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

זהירות מחברת גוליבר

פורום טיולי משפחות
    8
    9
    5787
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Ramsha
      Ramsha נערך לאחרונה על ידי

חברת גוליבר מפרסמת באגרסיביות באינטרנט... הזמנתי באתר שלהם (לינק למטה) נופש חלומי בברלין: טיסות של אלעל ומלון חמישה כוכבים במרכז ברלין.
      לרוע מזלנו, בערב הנסיעה התגלה זיהום חמור בילדנו בן השנתיים, חשד לחיידק מסוכן והוא אושפז והחל טיפול של אנטיביוטיקה לוריד... ביטלנו סמוך מאד לטיסה.
      מאז עשרות טלפונים פקסים מיילים ואפילו לא תשובה אחת בכתב!! בטח לא החזר כספי !! מיותר לציין כי הם היו מאד יעילים בגבייה (מייד לאחר אישור מהמלון). כעת, חברת גוליבר מתנערת מאחריות ומצביעה על ספק חבילה אחר – קווי חופשה, ויוצא שלפחות במקרה שלנו הם רק פורטל אינטרנט שמפרסם מחירים והנופש מאורגן מאלף ועד תו ע"י גוף אחר, ולכאורה הם לא מצליחים לקבל תשובות מגוף זה.
      היזהרו, החוק לא מתייחס לביטולים ברגע האחרון גם מנסיבות מוצדקות. יש כאן סיטואציה שהחברות מנצלות לרעה ואין לי ברירה אלא לתבוע, כי יש בידי הוכחות כי דמי הביטול בפועל היו נמוכים משמעותית והם אפילו לא פעלו להקטנת הנזק בביטול!!
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • noa Xscotland
        noa Xscotland נערך לאחרונה על ידי

זהירות מחברת גוליבר
        מקווה שהבן החלים והתאושש בינתים!

נעה
        • ק ט י
          ק ט י נערך לאחרונה על ידי

קודם כל, בריאות שלמה
          ואם הביטול נעשה סמןך לנסיעה, מן הסתם כבר היה בידכם ביטוח נסיעות... אולי משם תוכלו לקבל החזר?
          • ג'מוס
            ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

זהירות מחברת גוליבר
            היי
            צר לי לשמוע על ביטול הנסיעה ועוד יותר על מחלתו של הבן.מקווה שבכל הסתדר איתו כי זה מעל הכל.
            בכל זאת אם נכנסתם לכאן כדי לדווח על גוליבר אני בכל זאת ממליץ לקורא התמים לקחת את הדברים בפרופורציה.אמנם המקרה מעצבן אבל בענף התיירות דמי הביטול הנהוגים כשמבטלים 24 שעות לפני המועד של הטיסה הם 100% כולל המלון כמובן.משמע - חברת גוליבר לא חייבת לכם כלום.כמובן שתשובה כמו זאת היתה המינימום שהם היו צריכים לספק לכם אבל מכיוון שהם לא כאן ולא ניתן לשמוע את "הצד שלהם" אני חושב שכדאי לפעול אך ורק מול חברת הביטוח - אם הילד אושפז ויש לכם הוכחות על כך ולא מדובר בהתפתחות/החמרה של משהו שהיה ידוע קודם - אתם זכאים להחזר כספי. אם לא רכשתם ביטוח נסיעות - מצבכם גרוע.
            כשמישהו מתחבר לכאן לראשונה כדי להלין על שרות גרוע שהוא קיבל אני לוקח את זה כנסיון לגרום נזק תדמיתי לחברה מסויימת.אני קיבלתי מגוליבר שרות מצויין מספר פעמים וגם טרחתי לציין זאת לא פעם....

ולא, אין לי קשר עם גוליבר ואני מייצג כאן רק את עצמי ודעותי.

ג'מוס
            • Ramsha
              Ramsha נערך לאחרונה על ידי

זהירות מחברת גוליבר - לג'מוס
              תודה למתעניינים בשלום ילדי, הוא החלים תודה לאל ! (אחרי כמויות כאלה של אנטיביוטיקה, גם פיל היה מחלים)
              לגמוס, אני משפטן. יש חובות בסיסיות של הגינות ופעולה בתום לב לטובת הלקוח,נכון שאין חוק ספיציפי להחזר מלא ולכן הדרך תיהיה יותר ארוכה, ולא אין בכוונתי לעשות כמו כל עם ישראל ולתבוע מיידית את הביטוח שנותן זכות קיום לתופעות כאלה.
              בכ"מ כתבתי את ההודעה לאחר שבועות של חוסר תשובה..
              • יונית
                יונית נערך לאחרונה על ידי

אני לא משפטנית
                אני לא מחוברת או מקושרת או מסנגרת על חברת גוליבר או כל חברה אחרת.

אבל-בעצם רכישת החבילה של הטיסה והלינה דרך החברה שסיפקה לך אותם אתה אוטומטית מתחייב לתנאי הרכישה,דמי ביטול וכיוצא בזה.
                נכון,שרובנו לא קוראים את האותיות הקטנות ,אבל בוודאי אתה כמשפטן עושה זאת בקפידה.

ולכן אתה צריך לפרק את התלונה לשניים-האחד המחוייבות החוקית של חברת גוליבר,או הספק שלה- לקיים את תנאי ההסכם בינכם (והמחויבות שלך),וכאן כפי שג'מוס כתב למעלה לא בטוח שהצדק איתך.

והשני העדר ההתייחסות האנושית, הגישה אל הלקוח- וזוהי רעה חולה שלא מעט ספקי תיירות בארץ חולים בה.

שלישית-אם דאגת לבטוח נסיעה -זוהי מטרתו,לכסות אירועים ומחלות לא צפויות ושלא נדע.

העיקר- שהכול עבר בשלום, ואתה ללא ספק תמצא את הדרך המשפטית לקבל החזר חלקי על הביטול של החופשה,ובהזדמנות אחרת-תיסע לברלין.
                • לבון רחל  קולומבוסית
                  לבון רחל קולומבוסית נערך לאחרונה על ידי

שלום לך
                  אני עובדת בסוכנות ביטוח וגם למדתי משפטים. כרטיס הטיסה הינו חוזה לכל דבר עם תנאי ביטול שנוקבים מתי המועד שאתה יכול לבטל את הנסיעה
                  ואיזה החזר , אם בכלל, תקבל במקרה כזה. ראשית עליך לבדוק במקרה הספיציפי שלך איזה סוג כרטיס רכשת. אני רכשתי לפני שנים כרטיס באל-על וממש ערב לפני הטיסה נתפס לי הגב ולא יכולתי לנסוע. קיבלתי החזר למעט השתתפות של 100$ לכרטיס. מאז חברות התעופה התחילו להתחכם ולהנפיק כרטיסי טיסה המכורטסים מידית, ובמקרה של ביטול אין החזר.

המקרה שלך הינו מקרה קלאסי של ביטול נסיעה עקב אישפוז של אחד מבני המשפחה, ישנן פוליסות היום (שלא כמו במקרה שלי דאז) המגבילות למשך אישפוז של 24 שעות בבית חולים.

לדעתי אין כאן עניין של הגינות מטעם גוליבר - כי הפרת החוזה נעשתה על ידך ולא על ידם. הדבר היחידי שלא בסדר מצידם התייחסות ללקוח גם אם התשובה שלילית.

העיקר שהילד בריא.
                  שנה טובה

רחל לבון

• yaffabe
                    yaffabe נערך לאחרונה על ידי

אני לא משפטנית , אבל למדתי שמיד עם כירטוס ,גם אם מתבצע זמן לא מועט לפני מועד הנסיעה,חייבים לעשות ביטוח נסיעות ואז יש כיסוי למקרים כמו שלך.
                    שתהייה לכולנו שנה בריאה ושנוכל להמשיך לטייל ולצבור הרפתקאות.
                    • o.s.
                      o.s. נערך לאחרונה על ידי

זהירות מחברת גוליבר
                      ואשמח אם תדווח איך ניגמר הסיפור,
                      אם לא בתביעה נגדית שקצת איפסה אותך.
                      לא יודע אם לצחוק או לבכות משכמותך.
                      O.S
                      • 1 / 1
                      • פוסט ראשון
                        פוסט אחרון