סקוטלנד. התייעצות
-
סקוטלנד. התייעצות ברשותכם.
טיול זוג בסוף יוני לסקוטלנד שייגמר בשני לילות באדינבורו ולאחריהם טיסה ממנצ'סטר ב 22:15.
אפשרות ראשונה. שנראית לי הכי הגיונית. בהגעה לאדינבורו להחזיר את הרכב. בסיום הביקור בה לקחת רכבת מאדינבורו לשדה התעופה במנצ'סטר.
ראיתי שיש כל מיני חברות רכבות (סקוטיות, בריטיות, אקספרס וכו') – עד כמה אמינות? באיזו חברת רכבות לבחור? שתהיה 100% אמינה להבטיח הגעה בזמן לטיסה? שתגיע לטרמינל שאני צריכה (אל על) וכן לאיזו שעה לתכנן הגעה לשדה במנצ'סטר?
אודה להכוונה בנושא
אפשרות שנייה. להישאר עם הרכב. יש באדינבורו מלונות לא סופר יקרים ועם חניה? יש דבר כזה? או פיתרון חניה אחר?. ואז ביום הטיסה להיות אני אחראית על הזמן של עצמי ואולי אף לצאת על הבוקר ולהרוויח מקום לטייל בו בדרך.
תודה מראש לעונים ושבת שלום
לימור
-
שלום לימור,
אפשרות נוספת היא טיסה מאדינבורו למנצ’סטר. טיסה עם flybe יכולה לעלות פחות מרכבת… טיסה של שעה ועשר דקות.
מבין שתי האפשרויות שהצעת הייתי בוחר ברכבת. הרכבות אמינות, ותגיעו רעננים יחסית לטיסה.
שבת שלום
-
היי לימור.
אני הייתי נשאר עם הרכב ונוסע בנחת בבוקר מאדינבורו לטיסה במנצסטר.
היו אנשים שדיווחו על צפיפות ברכבות ונסיעה ללא מקומות ישיבה מאדינבורו למנצסטר.
-
פוסט זה נמחק! -
אני גם חושבת שנכון יותר להשאר עם האוטו. בניגוד למה שנכתב קודם, הניסיון שלי מלמד שהרכבות הבריטיות *לרוב* בסדר. זה לא נדיר שהן מאחרות ולא נדיר שהן מתבטלות. כשמדובר על סיכון להחמיץ טיסה – לדעתי תצטרכו רכבת שאמורה להגיע לפחות שעה לפני מתי שאתם באמת רוצים להיות בשדה, כי זה לא כזה נדיר שתגיעו לתחנת רכבת ותגלו שהרכבת פשוט בוטלה ואתם צריכים את הבאה (שבה אין לכם מקומות שמורים, אגב). אם כבר רכבת, הייתי לוקחת אותה בבוקר ונוסעת לחצי יום במנצ׳סטר.
בעיקרון חברות שונות פשוט מפעילות קווי רכבת שונים, זה לא ממש חברות שמתחרות אחת בשניה. החריגה פה היא וירג׳ין שהיא באמת פועל בלתי תלוי באחרות, והיא נוסעת כמעט רק בין ערים גדולות. אני מעריכה שיש סטטיסטיקות על אילו חברות טובות יותר ואילו טובות פחות, אבל זה לא ממש משנה להחלטה שלך, כי סביר להניח שרק רכבת ישירה אחת תצא מאדינבורו למנצ׳סטר ב-3 אז זה לא שיש לך ממש הרבה בחירה.
אני וההורים שלי ישנו בדירה בשכונת סטוקברידג׳ באדינבורו (הוזמנה דרך בוקינג), שהיא במרחק הליכה מהמרכז ומרחוב פרינסס. זכור לי שהחניה הייתה בחינם ״לדיירים״ (שזה חל עלינו), אבל גם אם לא, אז הייתה חניה ברחוב מתחת לבית בעלות של פאונדים בודדים.
-
בוקר טוב
תודה על התשובות.
אלון, שקד, אם כאלו תשובות ההחלטה ברורה. אחפש מלון באדינבורו עם חניה
תודה רבה רבה
לימור