ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול לקוסטה ריקה

פורום מרכז אמריקה
    קוסטה ריקה תכנון טיול
    2
    2
    535
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • Neri_3917876
      Neri_3917876 נערך לאחרונה על ידי

שלום,

אנחנו מתכננים טיול לקוסטה ריקה בסוף ינואר – תחילת פברואר. כרגע התכנית היא לנחות ב29/1 אחר הצהריים וממריאים חזרה ב12/2 אחר הצהריים. זה משאיר לנו 13 ימי טיול מלאים ועוד כמה שעות ביום של הנחיתה וההמראה שעליהם אני פחות בונה. לפני הזמנת הטיסה רציתי להתייעץ האם משך התקופה הוא מספיק לטיול בקוסטה ריקה והאם זו עונה טובה לטיול שם (ממה שראיתי זו העונה המומלצת). אנחנו מתככנים לשכור רכב ורוצים לשלב בין השמורות המפורסמות וקצת חופים. האם יש באתר/פורום מסלול מומלץ לפרק זמן כזה בקוסטה ריקה? בעיקר מחפש חלוקת ימים כדי לוודא שיש לנו מספיק זמן לפני שאני מזמין כרטיסים. 

תודה

גדליהו מהגרעין תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • גדליהו מהגרעין
        גדליהו מהגרעין @Neri_3917876 נערך לאחרונה על ידי

@Neri_3917876

אני תמיד אומר שלכל אחד יש את מסגרת הזמן , התקציב והרצונות שלו. כל זמן יוכל להתאים. צריך רק לתכנן את הזמן נכון ולא לנסות לראות מדינה שלמה בזמן שאולי אינו מספיק….

זו אכן העונה התיירותית. זה לא אומר שיהיה יבש כל הזמן.

אני במסגרת הזמן שלכם ומה שהגדרתם הייתי הולך על סיבוב בפורטונה-מונטה ורדה , משם לטורטוגרו ויורד ליעד בחוף הקריבי. לעניות דעתי זה ימלא לכם את כל הזמן- תוכלו להיות בפואס, ארנל, מפל פורטונה, אולי קנו נגרו, במעיינות החמים באזור פורטונה, ביער העננים במונטה ורדה, בכל מיני פעילויות מקומיות ( חוות פרפרים/צפרדעים…, שמורות פרטיות וכו’) כל זה בערך כשבוע – חזור לטורטוגרו ללילה אחד ומשם לחוף הקריבי פוארטוו ייחו/קאוויטה. וחזרה לטיסה מסן חוזה.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1 / 1
        • פוסט ראשון
          פוסט אחרון