ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיול ברזיל 3 שבועות

פורום דרום אמריקה
    אמזונס ברזיל תכנון טיול
    3
    3
    506
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • lyana
      lyana נערך לאחרונה על ידי

שלום

מה ההבדל בין ביקור באמזונס לביקור בפנטנל? אנחנו נהיה בברזיל בינואר האם אחד עדיף על השני או מומלץ לעשות את שניהם?

rmatarasso תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • rmatarasso
        rmatarasso @lyana נערך לאחרונה על ידי

@lyana

אני הייתי בגונגל בפרו, ובפאנטנל בברזיל

בגדול המון חיות דומות (קופים, קיימנים), בגונגל יש יותר חרקים, ובפנטאנל יותר ציפורים (בינהם טוקאן, ותוכים מרהיבים) וחיות יותר גדולות כמו חזירים, יחמורים וכד'.

תנאי המיחיה שהיו לנו בפוסאדה סנטה קלרה היו טובים יותר מהגונגל

באופן אישי אהבתי את הפנטאנל יותר.

תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 1
        • chenchen1234
          chenchen1234 נערך לאחרונה על ידי

הייתי בשניהם בברזיל אחד אחרי השני.
          זה היה בחודש ספטמבר. באמזונס המים גבוהים בתקופה הזו, כמעט כל הסיור היה בשייט קאנו כי זו הדרך היחידה לנוע באזור (זה היה נחמד).
          בפנטנאל להיפך, בתקופה הזו די יבש (צהוב) אבל יש נהר, חלק מהפעילויות לוו בשייט עליו, והיו גם פעילויות שנסענו אליהן בטיולית. (האופי המדויק משתנה כתלות בלודג’ בו תהיו והמיקום שלו.
          אני לא יודע מה תנאי הביקור בינואר ביעדים האלו.

בפנטנאל – יש חיות מעט גדולות יותר. קפיברות, צבאים, יותר תנינים...
          בעלי כנף ראינו בשניהם במידה די שווה למיטב זכרוני.
          באמזונס – יותר חרקים, יש גם דולפיני נהרות. כמובן הרבה צמחייה ועצים מעניינים, ויש גם תושבים שגרים שם.

יש גם פעילויות דומות בשני הדברים, כמו דייג פיראנות, שייט ליילי לחיפוש תנינים ועוד.

אישית יותר נהניתי באמזונס, הרבה בגלל תנאים סובייקטיביים – הייתי בקבוצה קטנה של 6 אנשים ולא ראינו מטיילים אחרים אז זה הרגיש די מיוחד, ואילו בפנטנאל היינו בלודג’ ענק עם כמה קבוצות מטיילים שהשתנו כל הזמן (כלומר, בכל פעילות מצאנו את עצמנו עם אנשים קצת אחרים כתלות מתי הם הגיעו או הלכו משם). אבל התנאים האלה מאוד תלויים בסוכנות/לודג’ דרכה עושים את הסיור, בשני המקומות.

אגב ,בפנטנאל היו ממש לאחרונה שריפות ענק בגלל יובש חריג במיוחד, צריך לברר מה המצב שם מבחינת בעלי החיים והביקור במקום. גם בג’ונגלים היו, אבל אני לא חושב שבאזור מנאוס שבו עושים את הסיור.
          תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
          • 1 / 1
          • פוסט ראשון
            פוסט אחרון