פריז עם ילדים
-
שלום, אשמח להערות והארות:
זוג+2 (16,12) , אוג’ 2020 ,7 ימי טיול מלאים, לינה ליד דיסנילנד(לוקחים בחשבון את זמן הנסיעות)
יומיים דיסנילנד
יום מארה
יום לובר (מקוצר) +גני טווילרי
יום מונמרטר
יום שאנזאליזה\שער ניצחון\פרק מונסו
יום מגדל אייפל\יער בולון
-
אתם אולי לוקחים בחשבון את זמן הנסיעות, אבל לא חבל? אולי בכלל כדאי לעבור למקום לינה בעיר?
-
בהמשך לדבריו החכמים של עמיחיבזמן הנסיעה צריך לשקלל גם את ההגעה אל/מ תחנת הרכבת בצד של דיסני.
צריך גם להביא בחשבון את העייפות בערב והשלכתם אחורה – אם יש נסיעה של קרוב לשעה ברכבת + הליכה למלון אחר כך זה קצת מדכא. האם זה יגרום לכם לצאת לדרך ממרכז פריז מוקדם יותר? אפילו אם הילדים גדולים יחסית ואתם ערוכים ללכת לישון בחצות – האם אתם באמת חושבים שבתבלו בפריז עד 11 בלילה? או שבפועל המחשבה על המסע שצפוי לכם בערב יגרום לכם לחתוך מוקדם יותר?
אני יכול להעיד על המשפחה (ילדים צעירים יותר) שהידיעה שיש בערב מסע ארוך גורמת לנו לקצר את היום.
כלומר המשמעות של זמן הנסיעה הוא לא רק בזמן עצמו, אלא גם בהשפעה שלו על תכנון היום כולו.
-
עוד מילה אחת--
יש לכם 5 ימים בפריז ויומיים בדיסני--- לא חבל לקבע את הלינה דווקא בדיסני?
מעבר לכך הילדים די גדולים- אולי פארק אסטריקס יהיה אטרקטיבי יותר?
-
מעבר למה שכבר העירו, התכנית שלכם נראית לי קצת מוזרה.
אלא אם כן הילדים שלכם ממש חולים על אומנות, יום שלם ללובר וגני טולרי זה קצת עונש…שלא לדבר על יום למארה… מה יש לראות שם יום שלם?
-
מה הכוונה בלינה “ליד” דיסני, האם תזדקקו להסעה או הלינה במרחק הליכה?
איך אתם מתכוונים להתנייד בין דיסני למרכז פריס?
לטעמי הדרך הנוחה ביותר והכלכלית להתנייד בין מרכז פריס ודיסני היא ב RER, גם אני מצטרף להמלצה לקבוע את הלינה בפריס ולנסוע פעמיים לדיסני במקום לקבע את הלינה בדיסני ולנסוע 5 פעמים לפריס.
לגבי האטרקציות, לא מכיר אתכם ואת הילדים שלכם, אני יודע שמדובר בבחירה פחות שיגרתית מההעדפות של רוב המשפחות שאני מכיר.
-
אנחנו גם היינו 7 ימים בפריז עם ילדים, וגם לקחנו יומיים בדיסני.
אבל חילקנו את הלינה. 3 לילות במלון ליד דיסני, ו 5 לילות במרכז פריז.
לא הגיוני לנסוע כל יום מדיסני למרכז פריז, זה שעה לכל כיוון. השיקול היחיד בעד הלינה ליד דיסני הוא מחיר, אבל לא הייתי מוכן לנסוע כל כך הרבה.
-
חוץ מנושא הלינה שכבר נכתב כאן.
חשבת מה לעשות ביום טיול למונמרטר? או יום ביער בולון?
* במארה, אפשר לבלות יום עם ביקור במוזיאונים (פיקאסו, מרכז פומפידו...), קצת חנויות מעניינות ומסעדה.
-
מסכימה עם המגיבים לגבי הלינה. קחי בחשבון גם שהROR לא סימפטי במיוחד בחום של אוגוסט וללא מיזוג או איוורור.
ממליצה מאוד לקחת טיול אופניים סובב פריז עם אחת מהחברות שמציעות טיול כזה. פארק החבלים שביער וואנסן גם מאוד נחמד, הוא נמצא בפארק פלורל (שבלי קשר, לדעתי תחליף ראוי מאוד ליער בולון), והוא אגב חצי שעה נסיעה מדיסני. כמה דקות הליכה משם גם יש את האקווריום (נמצא בתוך מוזיאון ההגירה).