ג`ונגלים בפרו
-
היי, האם מישהו יכול להמליץ לי לאיפה כדאי לצאת לג`ונגלים?האם כדאי למאנו או מהעיר איקיטוס? איך מגיעים לכל מקום? מה הדרך הכי טובה להגיע למאנו מקוסקו? איפה רואים הכי הרבה בע''ח? תודה... -
איפה אור-טל?אמורים להיות לה התראות אוטומטיות לנייד על שאלות כאלה. -
ג`ונגלים בפרו:Reאני גם כמוך מתעתד לצאת בקרוב. וגם אני שאלתי על ביקור בג`נגל. מהאיפורמציה שאספתי ויש לי גם מפה אז ככה.. איקיטוס נIQUIOTOS נמצאת בצפון, עמוק עמוק בתוך הגונגלים. שם גם צולם הסרט הנפלא `יער האמרלד`. רק מלהסתכל על המפה אני יכול להגיד שיותר ג`ונגל מזה ל -
ג`ונגלים בפרו:Rethe jungels in peru are very very expensive (400 $ for few days) most of the people do the jungles from bolivia which is much much cheaper - 15 $ a day -
ג`ונגלים בפרו:Reהיי רוני. הג`ונגלים בצפון פרו הם אחד המקומות היפים והבתוליים שראיתי בטיול שלי. אז ככה, אם את רוצה להגיע מכיוון קוסקו, את יכולה להגיע או בטיסה לאיקיטוס (שכמובן- זה עסק יותר יקר) ואת יכולה להגיע בשייט, שאמנם לוקח מספר ימים.. ופרואנים זה עם איטי... אבל זו בה -
אור-טל עובדת...כן כן, גם אני צריכה לעבוד למחייתי (הרי הכתיבה בפורום לא ממש מכניסה כסף!) ראיתי את שמי והייתי חייבת להגיב- אז ככה, מתוך עצלות אומר שאם תערוך חיפוש על שמי תגלה ים של הודעות ומידע לגבי הג`ונגלים של לאגונאס בשמורת פאקיה סמיריה שבצפון פרו. בכל מקרה גם התשוב