קניית באטים ברגע האחרון
-
הכנתי הכנתי ושכחתי לקנות באטים. מגיעים בערב יום ראשון לבנקוק וישר טיסה לסמוי. מה אתם מציעים?
לקנות כאן בשדה בנתבג?
להשאיר את זה לשדה בבנקוק / סמוי?
צריך בוודאי ליום הראשון למונית/ טיפים וכו' -
קניית באטים ברגע האחרוןאני תמיד נוהג לרכוש בנתבג סכום ראשוני (נניח 300 ש'ח ) בשקלים ולא בכרטיס אשראי וזה מוריד לחץ של התחלה .
גם אם השער פה פחות אטרקטיבי את חוסכת המרה אחת וזה מתקזז .
לגבי הפרשי שער ש'ת בנגקוק - קוסמוי לא בדיוק יודע . -
קניית באטים ברגע האחרוןלמרות מה שקודמי המכובד כתב, אל תתפתי ואל תקני בנתבג. יקרעו אותך.
חכי לשדה התעופה בבנגקוק ושם תמירי את הדולרים לבאטים.
חג שמח -
קניית באטים ברגע האחרוןמסכים עם יוסי.
לא להמיר בארץ. להמיר בשדה התעופה בבנגקוק לא יותר מ - 100$ . את שאר ההמרות לבצע בצ'יינג'ים הפזורים לרוב בתיאלנד, השערים שם טובים יותר.
נתי -
קניית באטים ברגע האחרוןממש לא לקנות בארץ.ממש לא!
בתאילנד,איך שאת מסיימת את הביקורת דרכונים יש "צ'יינג'",גם שם אל תמירי את הכל כי ההמרות בכל מקום אחר בתאילנד יותר טובות משם.
-
אין חכמים כבעלי ניסיון -תודות כולכם, עוד יומיים(-: -
אין חכמים כבעלי ניסיון -תודות כולכם, עוד יומיים(-:תלוי עם איזה אמצעי תשלום את טסה. אם זה עם כרטיס אשראי בי"ל יש בשדה בבנגקוק הרבה מאוד מכשירים שמאפשרים לך מכיכת באטים במזומן, העמלה בהם כמו בכמעט כל מכשיר בתאילנד 150 באט למשיכה.
אם את מתבססת על דולרים או טראוולים אין לי מושג. לא משתמש בכאלה. -
אין חכמים כבעלי ניסיון -תודות כולכם, עוד יומיים(-:שום דבר!!
רק בשדה התעופה שבבנקוק לקנות
השער בארץ פשוט גנבה! -
לי יש ש"ח לא $ אז לא חבל המרה כפולה?וכמו כן מעבר ל 20 ש"ח עמלה בכספומט שם איך אני אדע מה שער ההמרה?
האם יש כספומטים ליד סנטרה צאנג מאי?
התכוונתי לקנות את כל הבהט בארץ -
לי יש ש"ח לא $ אז לא חבל המרה כפולה?אין לך כמעט מקומות לקנות באט בישראל אם בכלל חוץ משדה התעןפה ואולי עוד מקום אין לי מושג מהו.
את שער ההמרה תבדקי בבנק שלך, הוא לא נמוך בכל מקרה ותמיד יהיה כפול.
יש כספומטים בכל מקום בערך, רק שקוראים להם ATM, כמו בכל העולם.