אורלנדו ומיאמי
-
היי ,
מתכננת לטוס בפעם הראשונה לאורלנדו עם ילד בן 11 שמאוד חובב אקסטרים .
לרשותי עומדים שבועיים . התכנון היה לצאת ב- 19.12 קצת לפני חנוכה .{עולה על טיסות סטנד ביי }
העניין שזה נופל על סופש ומיד לאחר מכן ב-24.12 יש את הקריסמיס . מתוך קריאה הבנתי שהתקופה דיי עמוסה .
האם הכל סגור ? פארקים , קניונים ? מוזאונים ?
אשמח להמלצות על פארקים שיותר תואמים את גיל 11 ועל מה בכייף לוותר .
חשבתי לשלב את מיאמי למנוחה ומשם לחזור ארצה {התכנון המקורי היה לקחת קרוז לבהמס לצערי בן הזוג לא יכול להצטרף }
אשמח להמלצות ….
תודה מראש
אשמח לדעת
-
הפארקים נחלקים ל :
פארקים של דיסני (שבמהות פחות אקסטרימים): Magic Kingdom , Epcot , Disney Hollywood Studios, Animal Kingdom
2 פארקים של יוניברסל: יוניברסל ו Island Of Adventure – נחשבים יותר הרפתקנים (אבל גם הם זה לא סיקס פלאג)
עולם הים
פארקי מים – למיטב זכרוני יש 2 של דיסני ואולי אחד של יוניברסל
מציע להתעניין קצת מה יש בכל פארק ולפי זה לבחור
אני הייתי בוחר ב 2 פארקים של יוניברסל + Magic Kingdom + Disney Hollywood Studios ויום אחד פארק מים למנוחה
לדעתי פארקים פתוחים בכל החג – סביר להניח שיותר עמוסים
-
תודה דור
-
בעיר טמפה (מרחק נסיעה מאורלנדו) יש את פארק בוש גרדנס שידוע ברכבות אקסטרים (לא הייתי).
-
מדובר על אמא ובן בלבד?מה זה אמר שהילד חובב אקסטרים? רכבות ההרים הכי משוגעות שיש (ושמותר לו)? או שלא עד כדי כך?
ומה לגבי אמא – אוהבת אקסטרים? אם לא – את תחכי בצד בזמן שהוא במתקן? והוא יסכים לעלות לבד? רמת האמגלית שלו סבירה?
כעקרון כל הפארקים יכולים יופי להתאים לגיל שלו. רק תביאו בחשבון שמחיר של יום פארק הוא יקר. תלוי כמה ימים ואיזה קומבינציה תקנו, אבל סביר שזה יהיה 100 דולר ליום לאדם ואולי טיפה יותר. וזה רק דמי כניסה, לא כולל חניה, אוכל, אגב מלון וכדומה. האם תלכו ל-10 ימים פארקים כאלה?
בהחלט התקופה הזו של המחצית השניה של דצמבר היא תקופה מאד עמוסה באורלדנו. יש אתרים באינטרנט שחוזים עומסים. זה אחד מהם. כדאי לקרוא כמה כדי להשוות