ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

אלפי דה סויסי / Alpe di Siusi

פורום אירופה
    2
    4
    2644
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • sharlior
      sharlior נערך לאחרונה על ידי

שאלה למי שהיה ומכיר
      לאתר הזה ניתןלהגיע ברכבל שיוצא מאורטיזיי (Ortisei
      ) או ברכבל שיוצא מהעיירה סויסי (siusi) עצמה.
      איני יודע האם שניהם מגיעים בסופו של דבר לאותה הנקודה. קראתי באינטרנט שיפה יותר לעלות בזה שיוצא מסויסי. האם ההבדל אכן מצריך נסיעה לשם במיוחד או שניתן להסתפק ברכבל שיוצא מאורטיזיי (בה בכל מקרה אני רוצה לבקר).
      אשמח לדעת..
      שרון
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ח.ג
        ח.ג נערך לאחרונה על ידי

אני בכלל עוד לא מצאתי היכן יש באמת תחנה של הרכבל.
        מצאתי "מפה- דיאגרמה" של התחבורה הציבורית ובה מפיע רכבל אבל לך תבין מאיפה בכלל הוא יוצא. אני לא מוצאת שם רחוב או משהו כזה לא בסיוזי ולא באורטיסי.מוצאת קו רכבת לסיוזי ומשם רכבל.
        • sharlior
          sharlior נערך לאחרונה על ידי

זה מה שכתבו לי מהאתר שלהם

Hello,
          The cable car is open until November 2, daily, from 8 a.m. until 6 p.m. With the cable car you can go from Siusi to Alpe di Siusi. There is a large free parking lot for buses and cars at the valley station of the Alpe di Siusi Aerial Cableway.
          The road leading to the Alpe di Siusi Nature Protection Reserve is blocked from 9 a.m. until 5 p.m

אבל איפהשהוא קראתי שניתן לצאת גם עם רכבל מאורטיזיי. בכל מקרה אולי שווה לי לנסוע קצת רחוק יותר ולקחת אותו מסוייזי עצמה.. (-:
          • ח.ג
            ח.ג נערך לאחרונה על ידי

גם אני מצאתי כתוב על רכבל מאורטיזי. המשכתי לחפש כי הנסיעה ממש מתקרבת מהר. אני בשלבים אחרונים של תכנון (ולא מצליחה לארגן לגמרי את המסלול. אנחנו נגיע מהמזרח. ולכן נגיע קודם כל לאורטיסי. מצאתי ש מאורטיסי יוצא רכבל לseceda בגובה 2456 והנופים מקסימים.פועל מ רבע לתשע עד רבע לחמש.
            כאן האתר ב1001 טיפים כתוב שיש תחנה לאלפ די סיוזי , על הכביש הראשי.
            http://www.alpedisiusi-seiseralm.com/eng/bus.htm
            באתר זה יש צילומים של אזור התחנה. אולי, אם רואים את המבנה הגדול ממול יעזור להבין כשנגיע. ושם נדע לאן הרכבל עולה באמת.

לפי מפת התחבורה קו 4 יוצא מאורטיסי - st.ulrich antoniusplatz לאלפ די סיוזי עובר בתוך השמורה,בדרכים אסורות לנהיגה ביום, אז אולי כדאי בכל מקרה לנסוע בו לתחנת הרכבל ב סיוזי.
            ועוד הבנתי שיש מגרשי חניה באלפ די סיוזי וקסטלרוטו ומהן יוצאים לתחנה ב ?. בתכנית שלי לנסוע גם בקו 6 כנראה מאלפ די סיוזי לקטע אחר בשמורה לטיול רגלי באזור שבין טירת presule וכנסית סנטה קטרינה
            • 1 / 1
            • פוסט ראשון
              פוסט אחרון