מעבורות מפוקט לקופיפי,קוסמוי וחזרה-איך?כמה?
-
שלום לכולם,
אני צריך לעשות לי סדר בכמה דברים וכמובן אני צריך קצת תשובות אז:
אני צריך מעבורת מפוקט לקופיפי(נשאר בקופיפי יומיים)
מעבורת מקופיפי לקוסמוי(נשאר בקוסמוי יומיים)
מעבורת מקוסמוי לפוקט
איך אני עושה זאת? מהם העלויות? -
מעבורות מפוקט לקופיפי,קוסמוי וחזרה-איך?כמה?אסף שלום,
עד כמה שידוע לי אין מעבורת מקו פיפי לקו סמוי. תצטרך לחזור לפוקט ולטוס או לקחת כרטיס משולב של נסיעה מפוקט ושייט מסורט תאני לקו סמוי
700 באט כ- 9 שעות.
או להפליג לקראבי ומשם טיסה לקו סמוי או נסיעה לסורט תאני והפלגה.
מקו סמוי לבנגקוק בהפלגה??? קח מעבורת לסוראט תאני ומשם נסיעה או טיסה לבנגקוק. יחסית זו הדרך הזולה ביותר.
חוץ מזה להגיע לקוסמוי ליומיים מיותר לחלוטין . אין טעם בכלל ותר על הרעיון.
נתי -
מעבורות מפוקט לקופיפי,קוסמוי וחזרה-איך?כמה?לא התכוונתי מקוסמוי לבנגקוק,אלה מבסוף מקוסמוי לפוקט זה דבר אחד
דבר שני יומיים באיים בפוקט,יומיים קופיפי,יומיים שלוש קוסמוי זה מספיק לי לחלוטין. -
מעבורות מפוקט לקופיפי,קוסמוי וחזרה-איך?כמה?לילה טוב
1.פוקט לפיפי-שני מעבורות.אחת בבוקר אחת בצהריים.
2.קופיפי לסמוי-נתי כבר ענה לך.
3.מעבורת מסמוי לפוקט-אין דבר כזה.אותו דבר כמו סעיף 2 רק שהיעד הוא פוקט ולא פיפי[מרוחקות שעה של שייט זו מזו]
לגבי הצעתו של נתי,היא הוגשה בתור המלצה.לא צריך להיות כה תוקפני..
ולעצם העניין,גם אני תומך בדעתו שלנתי.אם הנך בעל נסיון בטיולים בתאילנד,אז ודאי שאתה צודק.אתה מכיר את עצמך..
אם זהו טיולך הראשון או השני,כדאי לך לשמוע לנתי וגם במקרה זה,לי.
אתה בא להנות בתאילנד,ולא להיות זמן כה קצר בשלושה מקומות.יש לך 3
מעברים בשבוע..זה המון ומיותר!!
כמובן שאתה רשאי גם לדבוק בשיטתך.הכל טוב.
עלויות:עוד מעט ישלימו המומחים את העלויות
ארז -
מעבורות מפוקט לקופיפי,קוסמוי וחזרה-איך?כמה?חלילה לא תוקפני להיפך מאוד עזר ועוזר לי ההמלצות הטובות פשוט לי אישית ספציפית מספיק יומיים-שלוש בכל אי לא צריך לחרוש אותו,ותמיד צריך להשאיר גם טעם טוב לפעם הבאה איך לא
אז מפוקט לקופיפי הבנתי זה מעבורת אחת שעתיים של שייט.
מקופיפי לקוסמוי זה קצת מסובך ממה שאני מבין ויתר על המידה מקוסמוי לפוקט דרך קופיפי הרבה שעות שייט נראה לי בזבוז -
מעבורות מפוקט לקופיפי,קוסמוי וחזרה-איך?כמה?בהחלט ביזבוז. נסיעה ושייט של 10 שעות לכל כיוון לטווח ימים קצר אכן לא ממליץ.
ארז תודה - איזה כיף שככה דואגים לי בפורום הזה...
-
מעבורות מפוקט לקופיפי,קוסמוי וחזרה-איך?כמה?אסף שלום
אכן מדובר בבחירות שלך.
מעבורות-המעבורת מפוקט לפיפי, היא אכן שעתיים[כולל עצירות בסוף ההפלגה לשם צילום תמונות והתרשמות מהמקום]
פיפי\פוקט לסמוי-זמן העברה כולה[כולל מעבורות,ואנים] הוא כ 8 שעות.
אם אפשר אז רצוי לטוס בין פוקט לסמוי עם בנגקוק אייר ווייז[סה"כ 4 שעות כולל הכל].אפשר לטוס עם אייר אסיה לסוראטאני מפוקט,ומשם יש "השלמות" עם אוטובוס ומעבורת[סה"כ כ 6 שעות]
זה קצת מוזר לי שהשייט בין המקומות השונים נראה לך "בזבוז" וההתעקשות על מס' מקומות רב במקום צמצום המקומות,נראה לך סביר.יש פה מעין סתירה.
מה שאתה צריך,הוא לגבש דיעה-אם אתה רוצה להיות בסמוי,קח אחת מן האופציות שציינתי למעלה.אם אתה גם רוצה להנות מהשהייה שלך ופחות לבזבז זמן במעברים,הורד מקום אחד
ארז -
מעבורות מפוקט לקופיפי,קוסמוי וחזרה-איך?כמה?ממש לא "בזבוז",אלה הכוונה הייתה בזבוז של השעות, לגבי קופיפי/קוסמוי אהיה בטוח לא משנה איך כמה ולמה.
העיניין שלי שניסיתי איך שהוא לחסוך מפני שהטיסה מפוקט לקוסמוי יקרה אז חשבתי על האופצייה של השייט אבל בסדר לא נורא גיבשתי דעה וכנראה שאטוס -
מעבורות מפוקט לקופיפי,קוסמוי וחזרה-איך?כמה?מצויין
ארז -
מעבורות מפוקט לקופיפי,קוסמוי וחזרה-איך?כמה?אחלה,תודה רבה על העזרה