משדה התעופה בפוקט לקופיפי
-
שלום, קודם כל ברצוני להודות לכל מי שטורח ועונה פה לשאלות
מזה מספר חודשים אני חופר בפורום הזה ולמרות שעוד לא הוספתי הודעה מצאתי פה תשובה כמעט לכל שאלה שהעסיקה אותי לפניי הנסיעה (השנייה שלי לתאילנד)
אז תודה על כל העזרה חברה אתם עושים עבודה מצוינת.
ולשאלתי,
במעבר מבנגקוק לקופיפי הזמנתי טיסה לפוקט ומשם ניקח מעבורת לקופיפי
קראתי פה באחת התגובות שבשדה התעופה בפוקט יש דוכנים שמהם ניתן להזמין מעבורת לקופיפי. אנחנו נוחתים בפוקט בתשע בבוקרף הבנתי שמעבורת יוצאת באחת וחצי
האם יש סכוי שמעבורת תהיה מלאה ולא נמצא כרטיסים? כדיי לקנות עוד בבנגקוק כרטיסים למעבורת?
כשמזמינים נסיעה לקופיפי בשדה תעופה בפוקט זה כולל הסעה של מונית למקום ממנו יוצאת המעבורת? (אני לא כל כך יודע מה המיקום של שדה התעופה ביחס למקום ממנו יוצאת המעבורת)
בקיצור אם מישהו יכול לתת הסבר על איך מגיעים כמה שיותר מהר משדה התעופה בפוקט לקופיפי ומה חשוב לדעת (אם בכלל ) על המעבר הזה זה מאוד יעזור לי.
תודה!
-
משדה התעופה בפוקט לקופיפיכן, הכרטיס למעבורת כולל הסעה לרציף, טיסות הבוקר לרוב יוצאות בזמן, אם מדובר באייר אסיה, חברות אחרות כמובן יוצאות בזמן, אז אין סיבה למה לא תספיק.
ואל דאגה בקשר למקום במעבורת, זו לא טיסה, הם מעלים כמה אנשים שיש, כולל מזוודות של כולם, מי שיש לא מקום ישיבה בפנים, יושב, אם לא, יושבים בחוץ ונהנים מהנוף
-
משדה התעופה בפוקט לקופיפיarrow29 שלום,
מאחר ומדובר בהגעה לקו פיפי ביום הנחיתה ממליץ לך להתייעץ עם סוכנות סגול בפוקט.
יתכן שתצטרך להזמין כרטיס מראש ויתאמו לך איסוף במקום מפגש בפוקט.
מדובר בסוכנות אמינה מאד ואין לי ספק שימצאו לך את הפתרון הטוב ביותר.
האתר בקישור. תוכלו גם ליצור קשר טלפוני. זכרו הפרש זמנים של 4 שעות .
בהצלחה
נתי -
משדה התעופה בפוקט לקופיפינתי, האם סגול אוספים מהנמל תעופה??
לא חושבת, אם כי אפשר לשאול, אבל מניסיון, חודש ינואר,שיא העונה, היינו כמו סרדינים, אנשים ישבו על המזוודות, אז בטוחה שאין שמה מגבלות של מקומות... -
משדה התעופה בפוקט לקופיפיתודה,
הרגע שלחתי להם פנייה,
כשאקבל תשובה אפרסם אותה פה. -
משדה התעופה בפוקט לקופיפיטוב לדעת שלא צריך לדאוג למקום (אם כי מקווה שלא נצטרך לשבת על המזוודות
) -
משדה התעופה בפוקט לקופיפישושי - גם אם הם לא אוספים משדה התעופה יתכן שיוכלו לדאוג לה לכרטיס מסודר ואולי לנק' איסוף אחרת. לדעתי חשוב שהיא תהיה סגורה מראש.
בכל מקרה הם יודעים הכי טוב מה כדאי לה לעשות.
נתי -
ניתן לתאם מונית מראשאין בעיה להזמין מונית שתאסוף אתכם מהשדה, כל סוכנות טיולים בפוקט תכול לעזור לך. (איך אני... בול חוקי הפורום)
מקווה שעזרתי
יריב - סגול
סוכנות טיולים בפוקט -
חוקים זה חוקים......אין מה להגיד.... -
ניתן לתאם מונית מראשהבעיה שלו, בכלל לא קשורה עם מונית, לא קשה למצוא מונית בנמל..
הוא חושש שלא יהיה לו מקום בספינה, אחרי שראיתי איך המעבורת שאני באתי מקו פיפי, הייתה מפוצצת אנשים, לא חושבת שהוא צריך לדאוג על המקום...