טורס דל פיינה
-
אנחנו 3 זוגות,רוצים לצאת מאל קלפטה במאורגן יומי לטורס דל פיינה ,ללון בשמורה, לשהות יום נוסף ולחזור לאל קלפטה, איך מארגנים ללא רכב שכור?מאיזה מלון הכי קל להתנייד ולחזור?בבקשה עצות והצעות,לא הצלחתי למצוא בטיפים -
לא הבנתי את נושא המאורגן, אתם רוצים עם מדריך?
יש טיולי יום שיוצאים מפורטו נטלס.
לינה בשמורה יש דרגות לינה בכל הרמות. ממלון טוב ויקר לאס טורס, דרך לינה בבונגלוס או רפוחיות (ברפוחיה הלינה בחדרים עם דורמס (מיטת קומתיים) ושירותים ומקלחות ציבוריות (נקי מאד) ועד לינה באוהל.
לפני שאני מציכה לכם מסלול חשוב לי לדעת האם אתם מתכוונים/מסוגלים לעשות הליכה של 20+ קמ ביום? השאלה מתייחסת אם יש בכוונתכם לעלות לבייס טורס? כי מרחק ההליכה ממלון לאס טורס לבייס טורס הוא כ8-9 שעות.
-
יש טיול יומי מאורגן מאל קלפטה לטורס דל פיינה וחזרה באותו יום אבל חשבנו ללון בשמורה ולחזור למחרת.הבעיה שלא מצאתי איך חוזרים לאל קלפטה ואיך מתניידים בתוך השמורה.לא מתכוונים לבצע הליכות ארוכות וטרקים…
-
אני יודעת מחברים שעשו את הטיול היומי מאל קלפטה שזה ממש לא היה טוב, ורוב היום היו עסוקים בלנסוע ולחזור.
השאלה האם אתם רוצים להשכיר רכב בקלפטה ולהיות עם רכב בשמורה, אז אני פחות הכתובת, יש כאן מספר אנשים כמו רוני סופר, וצביקה שטיילו עם רכב.
אנחנו עשינו טרק W פרימיום שכלל העברות, מעבורות, לינות ברפוחיות ולילה אחרון בלאס טורס.
למלון לאס טורס ששהינו בו לילה אחד, יש דסק של טיולים וממנו אפשר לקחת טיולים יומיים כולל טיול על סוסים. אני מניחה שיש לכל המלונות בשמורה.
אם אתם 3 זוגות ואתם לא רוצים לעשות עם רכב, אולי שווה לכם ליצור קשר עם סוכנת מקומית (אני ממליצה מאוד על שלי שאצרף את פרטיה) ולדאוג שמשהו ייקח אותכם מאל קלפטה ויטייל אתכם בשמורה לפי הרצונות שלכם.
כשמתחלקים על הוצאה של ההעברות ומדריך 3 זוגות זה בדרך כלל יוצא ממש משתלם
הפרטים של הסוכנת שלי הם:
Priscila Dahdal
Tel: (56-2) 2231 1588 –