פיליפינים
-
גם לי מאוד זורם פיליפינים,אומנם בדרך להודומה המצב?
לא צריך ויזה מראש, מגיעים ומקבלי ויזה בהחתמת הדרכון, תשאלי בנימוס אם זה 59 יום או 21, אם את מתכוונת להישאר יותר מ21 יום את צריכה לבקש(בנימוס) 59 יום.
עונה חמה מתחילה, עכשיו מזג האוויר אחלה ואפשר לטייל בכל מקום בלי בעיה.
שיהיה טיול מהנה.
פיליפינו
-
גם לי מאוד זורם פיליפינים,אומנם בדרך להודורגע
איך קוראים לשדה תעופה בפוולאן?
כי אני חשבתי שזה פורטה פרינססה אבל עכשיו אני לא בטוח בכלל....
ובכל מקרה אם אני רוצה לתפוס טיסה מסבו לפוולאן מה הדרך הטובה ביותר לעשות את זה?
(אם אין בפוולאן שדה תעופה אז לאיזה אי כדאי לטוס ומשם לקחת מעבורת, הבנתי שקורון קרוב)
-
גם לי מאוד זורם פיליפינים,אומנם בדרך להודובפלוואן יש שני שדות תעופה.
השדה הראשי נמצא בפוארטה פריננססה והוא שדה המאפשר נחיתת מטוסים גדולים. בין היתר יש טיסות ישירות מהאי סבו.
השדה השני, מסלול עפר, נמצא באל נידו והוא מיועד למטוסים קלים. שתי חברות טסות לאל נידו. האחת, חברת ITI, קשורה לריזורטים היוקרתיים והטיסה מחייבת רכישת חבילת נופש. לפעמים נותרים מקומות פנויים ואז אפשר לרכוש מקום לטיסה בלבד עד חמישה ימים לפני הטיסה.
החברה השניה סי-אייר אפשר להזמין מקום מראש באינטרנט. המחירים יקרים יחסית ולפעמים משיקולי כדאיות החברה עלולה לבטל טיסה ברגע האחרון. -
גם לי מאוד זורם פיליפינים,אומנם בדרך להודותרשה לי לחדד, יש שלושה שדות תעופה די פעילים בפאלאוואן,
- פווארטו פרינססה
- אל-נידו
- קורון(בוסואנגה)
סבו פסיפיק טסה מסבו לפווארטו פרינססה בימים מסויימים והטיסה בד"כ לא תעלה על 2000 פזו(כ-45$) ואני מאמין שאפשר למצוא משמעותית זול יותר, ומשם לוקחים מעבורת לאל-נידו.
ממנילה תוכל למצוא לקורון טיסה אפילו זולה יותר אבל המעבורת מקורון לאל-נידו תשלים את ההפרש כך שלא שווה.
טיסה ישירות לאל-נידו קצת יקר הייתי אומר.
אני לא בטוח בקשר לסי-אייר.
שיהיה יום נעים
פיליפינו
-
גם לי מאוד זורם פיליפינים,אומנם בדרך להודוהתכוונתי מפוארטו פרינססה אוטובוס לאל-נידו אבל אפשר גם מעבורת