טיול באיזור מדריד
-
שלום לכולם, שנה טובה!
בעלי צריך לעבוד בתחילת אוקטובר במדריד, אני והבן שלי (בן שנה ושלושה חודשים) רוצים להצטרף אליו לשבוע.
אנחנו צריכים המלצה לטיול באיזור מדריד, פחות מתעניינים בטיול בתוך העיר.
מישהו מכיר את האיזור מסביב למדריד? ככל הנראה נשכור רכב, האם יש טיוליים רגליים באיזור? פארקים? שמורות? מישהו טייל באיזור?
תודה מראש -
טיול באיזור מדרידערב טוב צופי
יום אחד ניתן להגיע לטולדו עיר יפה מאד- קטנה ומעניינת. תוכלי למצוא ב-1001 טיפים טיפ שלי עליה.
יום אחר ניתן להגיע לסגוביה ואם אין צורך לחזור למדריד הייתי ממשיכה ממנה עוד 50 ק"מ כדי להגיע צפונה ממנה לקוקה שבה יפה לראות את מבצר קוקה לעת שקיעה - זה מדהים.
עשינו גם נסיעה לארמון אל פונזו שהדרך אליו מאד יפה.
הגנים שלו מדהימים .
לאל סקוריאל לא הגעתי אבל זה גם קרוב למדריד
אני מצרפת לכם קישור למטה.
רחל לבון -
טיול באיזור מדרידעוד קישור למקומות עם שמורות טבע שלא ביקרתי סביב מדריד אני מצרפת עבורכם.
רחל לבון -
טיול באיזור מדרידשלום רחל,
תודה על התשובה...
רציתי לשאול אם המקומות שציינת האם טיולים בטבע או בתוך ערים?
הייתי מעדיפה טיולי טבע ונוף
תודה, צופי -
טיול באיזור מדרידהיי צופי
בקישור הראשון רוב המקומות כמו טולדו, סגוביה, קוקה הן ערים שהחלק היפה הוא העיר העתיקה והן פשוט מהממות. אני מציעה שתשלבי אותן בטיולי הטבע שאת מתכוונת לעשות. הנסיעה לארמון איל דלחפונסט עוברת בהר דרך יער עד שמגיעים לארמון עם גנים מאד יפים עם פסלים ומזרקות.
הקישור השני אם תפתחי תראי שיש שם שמורות טבע וגם גן שאני יודעת כי גיסי ביקר והוא לא רחוק ממדריד שוב עם פסלים מאד יפים. בתוך הקישור תפתחים PARKS AND GARDENSותמצאי את Aranjuez Royal Gardens
רק תבדקי ימי ביקור. תפתחי גם בקישור זה NATURE AREAS ותוכלי למצוא מקומות נוספים בהתאם למה שיעניין אותך.
מקווה שזה יעזור לך להמשיך לחקור.
רחל לבון -
טיול באיזור מדרידאני ממליץ על ביקור בגן החיות של מדריד הכולל גם אקווריום מרשים והופעות של כלבי ים, תוכים ודולפינים. שטח הגן לא גדול אבל המגוון של החיות והאפשרות לראותן מקרוב הופך את הביקור לחוויה. הגן ממוקם בפארק ענק הצמוד למדריד ממערב, שנקרא קאסה די קאמפו. בפארק זה מספר אטרקציות נוספות וגם אפשרות לטיולים רגליים או באופניים. יש מרכז אינפורמציה למבקרים, ליד האגם. פארק מומלץ נוסף ממוקם במרגז העיר - פארק רטירו. הפארק גדול ומכיל מתקני שעשועים רבים ומוצלחים. כמו כן ניתן לשוט באגם, לפגוש ברווזים, ברבורים, סנאים וצבי מים.