ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

ג'מוס היקר!

פורום טיולי משפחות
    31
    42
    8968
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • אורן מרום
      אורן מרום נערך לאחרונה על ידי

לג'מוס מאורן: ברכה קצרה, 3 מילים: יום הולדת שמח...
      ג'מוס היקר,

שעתיים שאני מנסה לכתוב ולהיכנס וכל פעם אני נזרק, כבר התייאשתי אבל בכל זאת, אנחנו לא נשברים בקלות. Rolling Eyes ... עד שיש לך יום הולדת?? גם לג'מוסים מותר לחגוג...

ראיתי מה שאלת את יונית ואני מבין שחשוב לך איפה מונח המחשב ממנו נכתבת לך הברכה אז אספר לך Rolling Eyes .... לכבודך, לקחתי את המקלדת האלחוטית והנחתי אותה על שתי ירכיי החטובות, השעירות והחשופות Shocked Embarassed ... זה אכן רגע מרגש ואני מקווה שזה ישמח אותך, כי בדרך כלל המקלדת מונחת על השולחן ולא כל אחד זוכה ליחס כזה אישי...אני משתמש בצבע ורוד האהוב על ג'מוסים... לא הייתי חושף כל זאת לולא סקרנותך הטבעית Laughing ... אני בחדר השינה עכשיו, האור מעומעם ואני חושב מה לכתוב לך.. :roll: Razz Laughing Laughing .... סתם, סתם, נראה לך??? Shocked Laughing אני בחדר עבודה, המקלדת על השולחן, הירכיים שלי לא חטובות ואני לא חושב מה לכתוב לך, אני כבר יודע.. 364 ימים התכוננתי לברכה הכי ארוכה... מתנה אישית למי שרוצה שתגובה תהיה באורך 2 מילים... Laughing

אני מבין שאני מאחר ביום, אבל מה לעשות, צמתי 25 שעות (24 + 1 עבור כל מה שאכלתי ברודוס) ויומיים הייתי מנותק מבחירה מהמחשב ולפתע גיליתי שגדלת בשנה...

מה אאחל לך, אחרי שכבר איחלו לך כאן הכל? Cool

שיום אחד תתגלה לך האמת ותדע מהו שמך האמיתי, שנתנו לך אביך ואמך Laughing ... לא אותו כינוי שדבק בך מהצבא, מהתנועה או מהתיכון... שהרי, לכל איש יש שם, שנתנו לו הוריו...

שתמשיך לחפש טיסות מוזלות באשר הן ואם תמצא בדרך גם סוללות מוזלות, גם טוב... תמיד צריך והן תמיד יקרות, גם הזולות או הנטענות שבהן Twisted Evil ..

מה אתה מעדיף? אושר, עושר או כושר?? טוב, אל תעקם את האף, קח את הכל, אני לא מתעסק עם ג'מוסים, גם אם הם מבויתים Cool ...

אז יקירי, יום הולדת שמח ומאושר, המון מזל טוב, אושר, שמחה, אהבה, בריאות ושיהיה לך ולכם רק טוב!!! כן, עושר אף פעם לא מזיק ושמעתי שלקראת המפגש פצחת בדיאטה והתחלת באימוני כושר אינטנסיביים אי שם באזור 04.... אני לא מסגיר מיקום מדויק כרגע.. מאחל לך שכל מה שאתה מאחל לעצמך שיתגשם ושכל שאיפותיך וחלומותיך יתגשמו ויתממשו...

אתה יודע מה הכי מהנה אותי בברכה הזו? Very Happy Shocked העובדה שאני יודע שכבר לפני 400 מילים, 40 שורות ו- 4 דקות איבדת את הסבלנות ואת הכוח לברכה הזו, אבל בכל זאת, ברכת יום הולדת... מה, לא תקרא עד הסוף??? אכלת אותה.. Laughing

בקיצור (סוג של הומור עצמי), שיהיה רק טוב, מזל טוב, הכי טוב!! Smile

רק בשמחות!!

ואם אתה עדיין מעוניין לדעת איפה מונח המחשב כרגע, הוא עדיין שם... על הירכיים, לפעמים מחליק לברכיים Embarassed Cool ... וכן, העכבר האלחוטי בכף ידי הימנית, מתחנן שאחליף לו את הסוללות ואני ממתין שג'מוס ימצא סוללות זולות ולא רק זוללות א נטענות..... מה עוזר לי טיסה של אייר ברלין באוקטובר 2013 כשאין לי סוללות לעכבר ולמקלדת?? Confused Evil or Very Mad

טוב, אני רואה שהווריד שלך במצח כבר במתח ונראה שהוא עומד להתפקע, אז הנה אני מסיים.. כבר..רק עוד רגע קט..

זה יהיה קצר ולא תרגיש כלום Rolling Eyes ... אני עדיין מדבר על הברכה ג'מוס, לא על דברים אחרים Rolling Eyes Cool Laughing Laughing ....

אתה עדיין כאן??? זה במיוחד עבורך, יבוא אישי...

ג'מוס היקר,

ארבעים ושלושה סתווים כבר חלפו, רוב הקוראים כבר עייפו,
      אבל אתה עוד ניצב לפני השיא, יום אחד עוד תגיע לבית הנשיא.
      ואם זה קצת רחוק לך, תמיד תוכל להסתפק בגשר כפר הנשיא.

אני זוכר אותך צעיר, יפה, רגיש, חכם ונמרץ.
      נושא עוד תשובה על כפיך ולפורום אץ ורץ,
      שחו כתפיך ממאמץ ולא ידעת אז שגורלך נחרץ.
      לא הבנת שסכר טיולי המשפחות כבר נפרץ...

אל תביט בזעם לאחור, רק אתה אשם בהיווצרות החור.
      שהרי מזה שנות דור, אינספור תשובות מגיעות מהשור.
      סליחה, זה ג'מוס ולא שור ועדיין, רק הוא יוציא אתכם מהבור.
      איך מגיעים לברכו בלי להמתין ארוכות כאן בתור?

ונכון, במחמאות אולי קצת הגזמתי
      ובתיאור יופיו לבטח הפרזתי
      אך לגבי תרומתו לא הקצנתי
      אולי קצת החצנתי ויחצנתי

בכל זאת, יום הולדת יש רק פעם בשנה... Very Happy Smile

רק בשמחות ויום הולדת שמח,

אתה עוד כאן??? Laughing

אורן
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • ג'מוס
        ג'מוס נערך לאחרונה על ידי

לג'מוס מאורן: ברכה קצרה, 3 מילים: יום הולדת שמח...
        אתה חפרן שזה ממש חבל"ז Rolling Eyes Cool
        ובגלל שני מכיר אותך וגם אוהב אותך ויודע בדיוק מה כתבת
        הלכתי מייד לשורה האחרונה
        ואני מודה לך על הברכה הנהדרת
        והתשובה לשאלתך האחרונה
        אני רק כאן.מההתחלה אני רק כאן.
        Laughing Laughing Laughing
        תודה
        ג'מוס
        תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
        • 1
        • 2