שעונים שעונים...
-
האם מישהו מכיר מקום בבנגקוק או בצ'אנג מאי שמוכר שעונים מזוייפים אבל יותר איכותיים? ואיך בכלל בודקים את האיכות של השעון? ואיזה חברות מומלץ? לא אכפת לי לשלם קצת יותר בשביל יותר איכות.
תודה חברים! -
שעונים שעונים...יצא לי לקנות די הרבה שעונים בבנקוק,מהנסיון שלי הכי טובים היו הבריטלינג,מוכרים אותם בלא מעט מאוד מקומות,ובכל השווקים שראיתי,וגם בmbk,המחירים שלהם היו פחות או יותר זהים,שזה לשעון בודד בסביבות 1500 באט,ואם קונים כמה,אז אפשר לקבל קצת הנחה,תקח בחשבון שאם תראה שעון דומה,במחיר הרבה יותר נמוך(מתחת ל1000 באט),זה אולי ניראה דומה מבחוץ,אבל אין מצב שמבפנים זה אותו שעון,והוא גם לא יחזיק לך מעמד אותו זמן,יש גם את השעוני רולקס,אבל הם פחות חזקים,וגם יהיה לך קשה להבדיל מה איכותי ומה לא(כי יש המון דגמים שניראים זהים,אבל חלקם היתקלקו לך אחרי חודש,ולפעמים פחות),אם בכל זאת אתה רוצה את הרולקס,תבקש את הסופר קופי,אני את רב השעונים קניתי בmbk(בטוקיו סנטר),נידמה לי שזה היה בקומה שלישית אבל אני כבר לא זוכר(עבר די הרבה זמן),על כל מיקרה היה שם
בקומה הזו די הרבה דוכנים של שעונים,ועשיתי סקר,וקניתי אצל המוכרת
שהיתה ניראת לי הכי נחמדה,תקח בחשבון שיש להם מחירי מינימום שהם
לא יכולים לרדת,אז על תתוכח על איזה סכום של חמישים באט,תעשה סקר
ותראה מה המקסימום שכל אחד מהם מוכן לרדת(על אותו דגם של שעון),וככה תבין מה המחיר מינימום,ויהיה לך יותר קל להיתמקח(ברגע שהם יבינו שאתה יודע את המחיר),תמיד מומלץ להיתמקח עם חיוך,שאם
אחרי זה תרצה להחליף את השעון,או שיהיה לך איזה בעיה,יהיה לך למי
לפנות,בהצלחה
-
שעונים שעונים...לגבי בנגקוק והצפון אני לא יודע
אני אישית קניתי בקוסמוי ב 2000 באט
ובפטאיה ב 1800 באט
אלו המחירים הכי נמוכים שאני הצלחתי להוריד.
לא מדובר על השעונים מהדוכנים
אלא מדובר על שעונים שמציעים לך אותם מקטלוג ואם אתה מעוניין לוקחים אותך ממש ליד לאיזה חנות כלשהיא מזיזים וילון או דלת גדולה שניראת כמו קיר
ואז מוצגים לך שעונים מזויפים באיכות מצויינת.
הם יתחילו במחירים של 3500-4500 באט.
מניסיון של טיול שעבר השעונים החזיקו לי עד היום (שנתיים וחצי)
ולכן בטיל האחרון קניתי עוד .
במידה ואת מתכנן לקנות כמה חיקויים אז תחשוב לקנות שעון אחד מקורי
נניח של סייקו במחיר התחלתי של 700 ש"ח++++++++
-
שעונים שעונים...בבנגקוק בשוק בציינה טאון בחנויות הסיטונאיות, יש מבחר אינסופי במחירים זולים מאד 20-40 ש"ח לשעון. נראים יפה וגם עובדים (עדיין). -
שעונים שעונים...לא מכיר אבל בזמנו פורסם בפורום ושמרתי לבקור הנוכחי :
הקרדיט ליוסי.ר
אחד השווקים המדליקים בבנגקוק הוא שוק השעונים. נמצא בצ'אינה טאון ברח' YOWARAT . נקודת הציון היא מלון GRAND CHAINE PRINCES ,מהמלון ממשיכים לכיוון צפון מערב כ 100 מטר. כיוון שלא יהיה לכם מצפן ביד הכיוון הוא הפוך מהכיוון לתחנת הרכבת. השוק הזה שלדעתי ממנו מגיעים כל השעונים לדוכנים מכיל בתוכו המון חנויות עם אלפי דגמים . שימו לב שהכניסה אל מחילותיו הצרות כמעט ולא נראית לעין. הולכים בתוך סבך של חנויות עם מעברים צרים של מטר אחד. השוק נמצא בצד הכביש של המלון -
שעונים שעונים...תודה חברים.
אבל האם מישהו יודע איך בודקים את האיכות של השעון (סוללה או בלי סוללה?
וארז1234 איפה בפאטייה קנית?) -
שעונים שעונים...לקנות שעון מזוייף זה כמו לקנות כרטיס פיס.
אל תחפש אחריות יצרן
-
שעונים שעונים...צמוד למלון פרייזר בין רחוב (3\13 - 2\13) יש מדרחוב
תראה בחורה יושבת עם חוברת של שעונים ותיקים היא יקח אותך ליד לחנות מוסתרת.
יש גם מרחוב מס' 13 פינת הטיילת בחור עם חוברת של שעונים..
אם תהיה באזור הטיילת אתה תמצא כבר.
אני ניסיתי בארבע מקומות והמקסימום שהם ירדו זה ל 1800 באט
יש שעונים של הרבה חברות והאיכות טובה מאוד
אני שבוע בארץ והשעונים ניראים מקוריים לכל דבר.
ראיתי שמוכרים גם בטיילת בחמישית מחיר
זו לא אותה איכות
ולך תדע כמה זמן השעון יעבוד. -
תודה ארז -
שעונים שעונים...ולי הציעו בסואן לום שעון ב 800 בהאט.עניתי,בלא תודה והפניתי את הגב.
הלך המוכר אחרי עם המחשבון המפורסם בידו,ושאל:כמה?
רשמתי לו 200.הוא חייך חיוך גדול והסכים
כנראה מדובר על השעונים שנמכרים ב 100 בהאט,ולכן המוכר היה כה מרוצה,למרות שהורדתי לו 75% מהסכום.
פאראנג טיפש שכמוני..
ארז