חיי לילה בדרום אמריקה- עזרה
-
איך המועדונים בדרום אמריקה? האם כמו בארץ? מה אופי תרבות הלילה בדרום אמריקה? האם יש ברים/דאנס-ברים כמו בארץ? אפשר גם לפרט על ערים ואזורים בהם מתרכזת תרבות הלילה במדינות השונות. תודה, אסף -
קבל גיבורבאונוס איירס... שעה 01:00 לפנות בוקר הכניסה לפאבים עמוסה!!! שעה 03:00 כניסה לדיסקוטקים מפוצצת ''אסיה דה קובה'' באזור פורטו מאדרו בבאונוס, אחלה דיסקוטק.. 80 אחוז בחורות (שוות אש) אופרה ביי'' גם כן באותו אזור אבל רק במוצ''ש החל מהשעה 00:00, ים בחורות 5 ר -
קבל גיבור:Reוואלה אחי, אתה תותח! תודה על הפירוט אתה מכיר עוד אזורים חוץ מבבואנוס איירס ? ברזיל, פרו וכו`? -
קבל גיבור:Reהאמת היא שבבואנוס בכי כיף אבל גם בברזיל ובפרו יש מלא ובקוסקו יש את המאמא אמריקה הכל כך מפורסם פשוט תגיע לשם ותאמין לי שכבר ידריכו אותך ויגידו לך מה יש. -
אוקיי, זאת המומחיות שלי!!שאל כל שאלה לגבי כל מקום דבר איתי במייל -
אוקיי, זאת המומחיות שלי!!:Reבכל מקום יש לאן לצאת אפילו במקומות שבתחילה נראים משמימים....נכון שיש מקומות שנודעים בחיי הלילה שלהם כמו קוסקו,אבל אם תחפש- תמצא די מהר, כדאי לשאול גם מקומיים! -
מה המומחיות???במה אתה יכול לעזור? איך? תכתוב על המקומות שאתה ממליץ: מסיבות, בילויים, בחורות.... פרט ושפוך את המידע ושתף את חבריך כאן! ילה קדימה בבקשה!