שהייה של 90 יום באירופה
-
היי, נכנסתי לאירופה ב13.7.19 עד ה27.9.19 (77 ימים). חזרתי לארץ לכמה ימים וטסתי שוב ב30.9.19 עד ה11.9.19 (12 ימים) מה שאומר ששהיתי 89 ימים באירופה
באפריל הקרוב מתכננת לנסוע לספרד אבל לא הצלחתי להבין כמה זמן עלי להיות מחוץ לאירופה לאחר שהייה של 90 יום, ואם אני יכולה להיכנס לאירופה באפריל. אשמח לעזרה:)
-
מה שקובע על פי החוק הוא מספר הימים סה"כ שהיית במדינות שנגן מתוך ה180 יום האחרונים.
מכיון ש-180 אחורה מאפריל זה אוקטובר, בהתאם לתאריך הנסיעה שלך היית רק כמה ימים (בתלות בתאריך הנסיעה שלך לספרד). -
-
אם אין לך איך לעזור אל תגיב:)
-
זה פשוט מאדסמני את תאריך 90 יום אחרי ההיציאה מאזור שנגן.
כל יום שעבר מתאריך זה מאפשר לך לשהות יום אחד, כלומר אם ביום הכניסה עברו 100 יום מהיציאה האחרונה תוכלי להכנס ל-10 ימים וכך הלאה.
-
@Tzlil_3951717 אמר:
אם אין לך איך לעזור אל תגיב:)
בגלל חוצפניות כמוך לפעמים אני לא עונה ל''חדשים''.
הרי קיבלת כאן תשובה לשאלה, אם רק היית טורחת להיכנס ללינק ולקרוא.
זכרתי את הדיון ההוא, טרחתי לחפש אותו (מה שדרך אגב היית יכולה לעשות לבד לפני הפניה שלך) ונתתי לך לינק לעוס.
וזו התודה שאני מקבל.
לו לפחות שתקת, לא הייתי מגיב כך.
-
אכן “ואוו”! לא ייאמן
-
עזוב, הבורים שלא רוצים ללמוד חצופים יותר מכולם. -
המחשבונים מספקים את הצורה הכי נוחה ובטוחה לחשב. אפשר היה לקרוא את ההודעה שבלינק ולהבין את זה, במקום לענות בחוצפה לאדם שנתן לך מידע מצוין.
אם אין לך סבלנות או הכרת תודה, אולי אל תגיבי.
-
Snowflake:
אם אין לך יכולת לקרוא חומר לעוס ולומר תודה, אל תגיבי:)
תהיי בריאה!
-
@Tzlil_3951717 את ממש, אבל ממש חצופה ברמות. מה שיעשו אתך בארופה, את לגורלך. תהיי בריאה ואל תחזרי בבקשה לבית הספר הזה.
התכוונתי לעזור מכוון שאני מכיר את החוק על בוריו וברו, אבל לחוצפנים, לא תהייה תקווה. לפחות לא אצלי.