ניווט

לוגו למטייל

פורום למטייל

• התחברות
    • חיפוש
    • קטגוריות
    • פוסטים אחרונים
    • תגיות
    • פופולרי
    • משתמשים

טיסה למדגסקר

פורום אפריקה
    3
    12
    4924
    טוען פוסטים נוספים
    • מהישן לחדש
    • מהחדש לישן
    • הכי הרבה הצבעות
    תגובה
    • הגב כנושא
    התחבר בכדי לפרסם תגובה
    נושא זה נמחק. רק משתמשים עם הרשאות מתאימות יוכלו לצפות בו.
    • runyon
      runyon נערך לאחרונה על ידי

אם מישהו ידע על דרך זולה (או פחות יקרה) להגיע למדגסקר. תודה
      תגובה 1 תגובה אחרונה תגובה ציטוט 0
      • spring22
        spring22 נערך לאחרונה על ידי

טיסה למדגסקר
        עד כמה שידוע לי, אין דרך זולה להגיע למדגסקר.
        תנסי לתפוס טיסה זולה ליוהנסבורג, יתכן שמשם עלות טיסת ההמשך זולה יותר.
        דבר נוסף שאת יכולה לנסות, הוא לברר האם יש טיסות זולות יותר דרך צרפת. יש הרבה תיירות צרפתית במדגסקר, אז יתכן שיש אפשרויות זולות יותר דרך צרפת.
        • littlerunaway
          littlerunaway נערך לאחרונה על ידי

טיסה למדגסקר
          ראיתי טיסות זולות ממצרים לנירובי (עד 600$) ומשם אפשר לקחת טיסה למדגסקר בסביבות ה 700$. זו הדרך הכי זולה שאני יכולה לחשוב עליה, למרות שאני לא יודעת כמה עולות טיסות דרך צרפת
          • runyon

טיסה למדגסקר
            תודה רבה לכם. כנראה שאין דרך זולה להגיע למדגסקר. הטיסה מניירובי עולה, לפי מה שראיתי, 800 דולר.
            • littlerunaway

טיסה למדגסקר
              יכול להיות שהמחיר עלה מאז שהייתי שם. זה גם תלוי עם איזו חברה את רוצה לטוס. בזמנו היו 2 אפשרויות לטוס מקניה למדגסקר. עם kenyan airways שטסו כל יום והטיסות שלהם היו יותר יקרות (בסביבות ה 900$). ואיר מדגסקר שטסים פעם או פעמיים בשבוע אבל הטיסות שלהם היו יותר זולות (600-700$). באיזו חברה בדקת?
              • runyon

טיסה למדגסקר
                littlerunaway, תודה רבה. בדקתי עם הקנייתים. אנסה גם עם החברה ממדגסקר מניירובי.
                הבדיקה של טיסה דרך צרפת העלתה סכומים כפולים, מה עוד שיש להוסיף גם את הטיסה מישראל לצרפת.
                אני אנסה גם לבדוק אפשרות טיסה ממוזמביק ומדרום אפריקה.אם מישהו יודע, אשמח לתשובה.
                • littlerunaway

טיסה למדגסקר
                  עשיתי עכשיו בדיקה קטנה באינטרנט, רק בשביל הסקרנות. אפשר למצוא טיסה מפריז למדגסקר עם אייר פראנס בסביבות ה1300$, וטיסה מישראל לפריז ב400-500$. לסרוגין בדקתי באתר של אייר מדגסקר ויש טיסות מנירובי למדגסקר בסביבות ה 500 יורו (בערך 720$), אם תטוסי מישראל לקניה זה יהיה עוד בערך 1000$. סך הכל אין הרבה הבדל בין האפשרויות, רק דרך פריז ייקח יותר זמן. אני לא בטוחה אם יש טיסות ממוזמביק, ולא יודעת כמה עולות טיסות מדרום אפריקה, שווה לבדוק.
                  • littlerunaway

טיסה למדגסקר
                    עוד אפשרות שאולי לא הכי טובה אבל נראה לי הכי זולה זה כמו שהצעתי קודם לטוס מקהיר. בדקתי עכשיו טיסות עם החברה הקנייתית ואפשר למצוא טיסות מקהיר למדגסקר ב 1000-1200$. אבל זו כבר דרך הרבה יותר מסורבלת להגיע לשם
                    • runyon

טיסה למדגסקר
                      טיסה מניירובי למדגסקאר עולה עם החברה הקנייתית, כך נראה, 888 דולר.
                      ת"א -ניירובי עם האתיופים כ-1,100 דולר (כולל מיסים). כך שמדובר על כ-2,000 דולר.
                      טיסה עם האתיופים ליוהנסבורג ומשם למדגסקאר עולה גם כן כ-2,000 דולר.
                      מה שכן, האתיופים עומדים להתחיל לטוס למוזמביק ממש בקרוב (לפי האתר שלהם). בקצב ההתפשטות שלהם הם יגיעו יום אחד גם למדגסקאר.
                      בכל מקרה אני מודה על החיפושים שעשית.

• littlerunaway

טיסה למדגסקר
                        המחירים שמצאתי קצת יותר נמוכים, אולי זה תלוי מתי את טסה (אני בדקתי למרץ). בדקת עם אייר מדגסדר? הם בדרך כלל קצת יותר זולים מהקנייתים. בכל מקרה לא נראה לי שתצאי בנזק של פחות מ 1700$.
                        גילוי נאות, גם אני מקווה לבקר במדגסקר בעתיד אז החיפושים היו גם בשבילי.
                        • runyon

טיסה למדגסקר
                          אני מתכנן לנסוע ביולי, שזו העונה באירופה לטיולים. משום מה בכל תאריך שרשמתי באייר מדגסקאר, קבלתי תשובה לנסות מועד אחר, כך שלא הצלחתי לקבל מחירים מניירובי.
                          האם ה-720 דולר מניירובי כולל מיסים?
                          האם זו גם הדרך שלך להגיע, דהיינו: עם האתיופים עד ניירובי ומשם עם הקנייתים?
                          • littlerunaway

טיסה למדגסקר
                            אני לא ממש מתכננת לטיול בזמן הקרוב, החיפושים יותר נועדו לבדוק מה האפשרויות שלי כשאני אחליט בכל זאת לטוס. 720$ כולל גם מיסים. אייר מדגסקר כמו שאמרתי טסים רק פעם או פעמיים בשבוע. כשהייתי בנירובי בזמנו ורציתי לטוס היו טיסות רק ביום רביעי (גם הלוך וגם חזור) ועלו בערך 250$ פחות מהחברה הקנייתית. כך שאתה צריך לבדוק טיסות כל פעם ביום אחר (יציאה וחזרה באותו יום) או למצוא את לוח הזמנים שלהם כדי לראות באילו ימים הם טסים בדיוק (נתקלתי פעם באיזה אתר שהיה רשום בו באיזה ימים יש טיסות אבל אני כבר לא זוכרת איזה). מה שכן, אם הם טסים רק פעם בשבוע והטיסה חזרה לדוגמא מתבטלת אז אתם יכולים לפספס את הטיסה מנירובי לארץ כי הטיסה הבאה רק שבוע אחרי זה. זו הסיבה שלא טסתי אז, עוד לפני שהזמנתי טיסה, הטיסה בחזרה התבטלה ושבוע אחרי היה כבר מאוחר מדי בשבילי לחזור, אז זה גם משהו שצריך לשקול.

כשיגיע הזמן ואני אחפש טיסה יש סיכוי טוב שאני אחליט לטוס דרך קהיר (עם הגעה יבשתית לקהיר כנראה), זו הדרך הכי זולה שנתקלתי בה בינתיים (כ1000$ מקהיר למדגסקר עם החברה הקנייתית עם 2 עצירות), אמנם לא הכי נוחה אבל לי אין בעיה עם זה.
                            • 1 / 1
                            • פוסט ראשון
                              פוסט אחרון